حجت.الاسلام.دشتی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر: دشمن از ابزارهای مختلفی برای نفوذ و ضربه زدن به انقلاب اسلامی استفاده می‌کند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر گفت: امروز دشمن از ابزارهای مختلفی برای نفوذ و ضربه زدن به انقلاب اسلامی استفاده می‌کند.

مسئول دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های بوشهر: مبلغان و مسئولان فرهنگی از فعالیت در فضای مجازی غافل نشوند
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر گفت: مبلغان و مسئولان فرهنگی از فعالیت در فضای مجازی غافل نشوند.

امام‌جمعه موقت بوشهر: شهدا سبک زندگی امام حسین(ع) و فاطمه زهرا(س) را انتخاب کردند
امام‌جمعه موقت بوشهر با اذعان بر اینکه تقوا موجب به وجود آمدن انقلاب الهی و قرآن محوری در درون انسان‌ها می‌شود گفت: شهدا سبک زندگی امام حسین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) را انتخاب کردند.