حسین.پوپ

رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبرداد: فعالیت موفق آموزش مجازی و بین‌المللی‌سازی آموزش در این دانشگاه
رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از فعالیت موفق آموزش مجازی و بین‌المللی‌سازی آموزش در این دانشگاه خبر داد.

28 فروردين 1397
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بخشی از مشکلات پرستاران با استخدام کمک پرستار رفع خواهد شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اگر می‌خواهیم به جامعه پرستاری کمک کنیم باید سیاست‌هایی که به‌طور ریشه‌ای به این جامعه پرتلاش کمک می‌کند را پیگیری کنیم که استخدام کمک پرستار در بخش درمان می‌تواند بخشی از مشکلات جامعه پرستاری را رفع کند.

به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن؛ بانوان پرسنل بیمارستان تخصصی قلب بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت تولد حضرت زهرا (س) و روز زن مسئولین بیمارستان تخصصی قلب بوشهر با اهدا گل و شیرینی از بانوان پرسنل بخش اداری و درمانی این بیمارستان تجلیل کردند.

رییس نظام پرستاری بوشهر مطرح کرد؛ مسئولان توجه ویژه‌ای به پرستاران داشته باشند/گزارش تصویری
رییس سازمان نظام پرستاری استان بوشهر گفت: پرستاران باجان و جسم انسان‌ها سروکار دارند بنابراین می‌طلبد که مسئولان ارشد استان به این مهم و این نیروی عظیم انسانی توجه ویژه کنند و آنان را در حد مطلوب ببینند.

رییس نظام پرستاری استان بوشهر: کمبود 300 پرستار در استان بوشهر
رییس نظام پرستاری استان بوشهر گفت: عمده مشکل در حوزه پرستاران، کمبود نیروی انسانی است به‌ طوری‌که در استان بوشهر هم‌اکنون 300 نیروی پرستار کمبود داریم.

انتخاب یک بوشهری به‌عنوان عضو شورای عالی نظام پرستاری کشور
چهارمین دوره انتخابات شورای عالی نظام پرستاری کشور برگزار گردید و طی آن 25 نفر اعضای انتخابی شورای عالی نظام پرستاری انتخاب شدند و حسین پوپ مدیر پرستاری مرکز آموزشی تخصصی قلب بوشهر، نفر سوم این انتخابات و به‌عنوان یکی از اعضای این شورا انتخاب شد.