حمیدرضا.رصافیانی

سفیران سلامت دانشجویی، پل ارتباطی متخصصان سلامت با جامعه هستند/ گزارش تصویری
مدیر فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت:‌ سفیران سلامت دانشجویی پل ارتباطی متخصصان عرصه سلامت با جامعه هستند که در انتقال دانش و مهارت‌های بهداشتی به جامعه نقش بسیار مهمی دارند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: خودمراقبتی سازمانی رویکردی جهت ایجاد یک محیط سالم و با بهره‌وری بالا است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: خودمراقبتی سازمانی رویکردی جهت ایجاد یک محیط سالم و با بهره‌وری بالا است.

طرح سفیران سلامت در مدارس شهرستان بوشهر آغاز شد/ گزارش تصویری
طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی در مدارس ابتدایی شهرستان بوشهر آغاز شد.

استان بوشهر جزو موفق‌ترین استان‌ها در اجرای برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی است
مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استان بوشهر جزو موفق‌ترین استان‌ها در اجرای برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی است.

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن ابن سینای این دانشگاه برگزار شد.

بوشهری ها رتبه اول سواد سلامت در کشور را دارا می باشند
مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : بر اساس پژوهشی که در تابستان سال 1394 در سطح کشور انجام شد، بوشهری‌ها رتبه اول سواد سلامت در کشور را دارا می‌باشند.