حمیرا.دهقانی

مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در شهرستان دشتستان اجرایی شد
مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد توسط کارشناسان تغذیه در مناطق شهری و روستایی،هم‌زمان با سایر شهرستان‌های استان در شهرستان دشتستان اجرایی شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه‌ای شایع در کودکان زیر 5 سال است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: : سوءتغذيه يكي از مشكلات تغذيه‌اي شايع در كودكان زير 5 سال است که می‌تواند کودک را دچار اختلال رشد و عقب‌ماندگی از تحصیل کند.

طرح تغذیه سالم زنان روستایی و عشایر در دشتستان آغاز شد
طرح برنامه بهبود تغذیه سالم با هدف اصلاح الگوی غذایی خانوارهای روستایی و عشایری با اولویت زنان روستایی و عشایر در دشتستان آغاز شد.

بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است.

طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان دشتستان آغاز شد
آیین افتتاحیه طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان دشتستان با حضور مسئولین شهرستانی به‌صورت نمادین در مدرسه متوسطه اول دخترانه زینب (س) شهر برازجان آغاز شد.

مراسم روز جهانی تخم‌مرغ در مدارس دشتستان برگزار شد
هم‌زمان با فرارسیدن روز جهانی تخم‌مرغ به‌صورت هم‌زمان مراسم بزرگداشت روز جهانی تخم‌مرغ نمادینی با صرف صبحانه سالم در تمامی مدارس شهرستان دشتستان برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خبر داد: آغاز پایش بررسی میزان ید ادرار دانش آموزان 8 تا 10 ساله در مناطق مختلف شهرستان دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از آغاز پایش بررسی میزان ید ادرار دانش آموزان 8 تا 10 ساله در مناطق مختلف شهرستان دشتستان خبر داد.

جشنواره غذای سالم در آب‌پخش برگزار شد
در آیینی با حضور مسئولان و دانش‌آموزان، جشنواره غذای سالم در پیش‌دبستانی رنگین‌کمان آبپخش شهرستان دشتستان برگزار شد.

اجرای طرح مکمل یاری در مدارس دختران و پسرانه شهرستان دشتستان
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از اجرای طرح مکمل یاری در مدارس دختران و پسرانه شهرستان دشتستان خبر داد.

با اجرای برنامه مشارکتی - حمایتی؛ وضعیت سوء‌تغذیه کودکان زیر پنج سال در دشتستان ارتقا یافت
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با اجرای برنامه مشارکتی - حمایتی، وضعیت سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال شهرستان دشتستان ارتقاءیافته است.

توزیع 356 سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از توزیع مرحله چهل و سوم هدایای مقام معظم رهبری طرح سلامت، در دشتستان خبر داد.

مسئول بهبود تغذیه دشتستان خبر داد: توزیع ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت شهرستان دشتستان از توزیع ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان خبر داد.

مسئول واحد بهبود تغذیه ستاد دشتستان: ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان توزیع شد
مسئول واحد بهبود تغذیه ستاد شهرستان دشتستان از توزیع ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان خبر داد.

آغاز طرح آهن یاری و مکمل ویتامینD در مدارس متوسطه شهرستان دشتستان
طرح آهن یاری و مکمل ویتامینD همزمان با سراسر استان در مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان دشتستان به اجرا درآمد.