حوزه.سلامت

فرماندار شهرستان جم: عدالت در درمان نماد موفقیت اجرای طرح تحول سلامت است
فرماندار شهرستان جم عنوان داشت: با اجرای طرح تحول سلامت، عدالت در درمان به خوبی محقق گردید و این نماد خوبی از موفقیت این طرح است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر: مشارکت مردم مسئله مهم در زمینه اجتماعی شدن سلامت است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از مسائل مهم در زمینه اجتماعی شدن سلامت، مشارکت مردم است.

31 فروردين 1398
در آستانه هفته سلامت صورت گرفت؛ تقدیر ائمه جمعه شهرستان دشتی از خدمات صورت گرفته در حوزه سلامت
در آخرین نماز جمعه فروردین‌ماه و در آستانه هفته سلامت، ائمه جمعه شهرستان دشتی از خدمات صورت گرفته در حوزه سلامت تقدیر کرد.

28 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: هفته سلامت بستری مناسب جهت انعکاس خدمات بهداشتی و درمانی را فراهم می‌کند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: هفته سلامت بستری مناسب را جهت انعکاس خدمات حوزه سلامت فراهم می‌کند.

فرماندار دشتستان: مشارکت مردم در اجرای طرح‌های بهداشتی در پیشبرد اهداف حوزه سلامت مؤثر است
فرماندار دشتستان گفت: مشارکت مردم در اجرای طرح‌های بهداشتی می‌تواند در پیشبرد اهداف حوزه سلامت بسیار مؤثر باشد و نقش سفیران سلامت در انتقال مفاهیم و مطالب آموزشی بسیار مهم و ارزشمند است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان مطرح کرد؛ استفاده از ظرفیت‌های سپاه و بسیج برای ارتقای خدمت‌رسانی به مردم در حوزه سلامت
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: برای خدمات‌رسانی گسترده در حوزه سلامت به نقاط مختلف شهرستان دشتستان می‌توان از ظرفیت‌های سپاه و بسیج استفاده بهینه کرد.

به مناسبت هفته سلامت: جانبازان حوزه سلامت شهرستان دشتی تجلیل شدند
به مناسبت هفته سلامت از جانبازان حوزه سلامت شهرستان دشتی تجلیل شد.

حوزه سلامت در بخش بردخون از اهمیت بالایی برخوردار است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: حوزه سلامت در بخش بردخون از اهمیت بالایی برخوردار است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تعامل صنایع با حوزه سلامت در استان بوشهر تقویت شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: تعامل صنعت با حوزه سلامت استان بوشهر به‌ویژه در شهرستان‌های جنوبی استان تقویت شود.

طی سال جاری: شش پروژه در حوزه سلامت شهرستان دیّر اجرا می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: امسال در راستای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی درمانی 6 پروژه بااعتبار 25 میلیارد ریال در شهرستان دیّر اجرا می‌شود.

توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفت: تبیین نقشه راه حوزه سلامت استان بوشهر تا افق سال ۱۴۰۴ / گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست مشترک با نماینده جنوب استان در مجلس شورای اسلامی، نقشه راه حوزه سلامت استان تا افق سال ۱۴۰۴ را تبیین کرد.

بخشدار آبدان: حوزه سلامت بخش آبدان در دولت تدبیر و امید متحول شده است
بخشدار آبدان گفت: در دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار خوبی در حوزه سلامت بخش آبدان صورت گرفته که باعث تحول آن شده است.

20 فروردين 1396
96، سال طلایی استان بوشهر در بخش سلامت است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به شمار قابل‌توجه طرح‌های در دست اجرا در حوزه سلامت در این استان، امسال یکی از سال‌های طلایی استان بوشهر در بخش سلامت است.

معاون شبکه بهداشت و درمان دیر: برنامه عملیاتی حوزه سلامت در تمامی مراکز بهداشتی درمانی تدوین می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: به‌منظور تحقق اهداف کلی ارسالی دانشگاه علوم پزشکی و ارتقای شاخص‌های بهداشتی، برنامه عملیاتی در تمامی مراکز بهداشتی درمانی شهرستان دیر تدوین می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی بوشهر: باید نقد در حوزه سلامت منصفانه باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نقدهایی که در حوزه سلامت صورت می‌گیرد می‌بایست همه ابعاد را در نظر گرفته و منصفانه باشد.

فرماندار دیر : اطلاع‌رسانی فعالیت‌های دولت در حوزه سلامت وظیفه همگانی است
فرماندار شهرستان دیر گفت : اطلاع‌رسانی در خصوص فعالیت‌ها و خدمات دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت وظیفه همگانی است .

معاون فرماندار شهرستان دیر: رویکرد دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت مثبت بوده است
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دیّرگفت: رویکرد مثبت دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت باعث ارتقای سطح سلامت جامعه و رضایتمندی مردم شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: حوزه سلامت از اولویت‌های دولت یازدهم بوده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست با مدیران سازمان آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: قرار گرفتن حوزه سلامت در بین مهمترین برنامه‌های دولت یازدهم نشان دهنده اهمیت موضوع سلامت می‌باشد.