خانه.مشارکت‌ها

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر: ارتقای سواد سلامت شهروندان یکی از اهداف مهم خانه مشارکت‌های مردمی است
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر گفت: ارتقای سواد سلامت شهروندان یکی از اهداف مهم خانه مشارکت‌های مردمی است.

استقبال اصناف و سمن‌ها از خانه مشارکت‌های مردمی در شهرستان دیلم
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: خانه مشارکت‌های مردمی در شهرستان دیلم با استقبال چشمگیر نمایندگان اصناف و سازمان‌های مردم‌نهاد مواجه شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: مشارکت مردمی زمینه ساز تحقق اهداف سلامت در جامعه است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: اساس تحقق سلامت در هر جامعه‌ای وابسته به مشارکت مردمی است.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان کنگان: ایجاد خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت امری ضروری است
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان کنگان گفت: ایجاد خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت امری ضروری و حیاتی است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: حرکت مردم به سمت تأمین سلامت فردی و عمومي ضامن ارتقا سطح سلامت جامعه است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: حرکت مردم به سمت تأمین سلامت فردی و عمومي ضامن ارتقا سطح سلامت جامعه است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: ارتقای سواد سلامت شهروندان یکی از اهداف مهم خانه مشارکت‌های مردمی است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ارتقای سواد سلامت شهروندان یکی از اهداف مهم خانه مشارکت‌های مردمی است.