خدمات.بهداشتی.درمانی

شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم آماده ارائه خدمات در نوروز ۹۸
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ضمن تبریک سال نو عنوان داشت: آماده ارائه خدمات بهداشتی درمانی مطلوب در ایام نوروز هستیم و از تمام توان خود جهت ارائه خدمات به شهروندان و میهمانان نوروزی استفاده خواهیم کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دیر خبر داد: فعالیت پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان دیّر در ایام نوروز
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در ایام تعطیلات نوروز مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ در شهرستان دیّر فعالند و خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌دهند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: خدمات بهداشتی درمانی به عشایر تحت پوشش شهرستان دیلم ارائه می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: خدمات بهداشتی درمانی به عشایر تحت پوشش شهرستان دیلم ارائه می‌شود.

به مناسبت هفته سلامت صورت گرفت؛ ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مردم محله علی‌آباد برازجان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ به مناسبت هفته سلامت، به مردم محله علی‌آباد برازجان، خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه شد.

14 فروردين 1397
در یک سال گذشته: بیش از 470 هزار خدمت بهداشتی درمانی به ساکنان شهرستان دیّر ارایه شد
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از ارایه بیش از 470 هزار خدمت بهداشتی و درمانی به ساکنین شهرستان دیّر در سال 96 خبر داد.

11 فروردين 1395
ارایه خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ایام نوروز 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آمادگی بخش سلامت استان بوشهر برای ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در ایام نوروز خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم خبر داد خدمات بهداشتی ودرمانی به عشایر منطقه دیلم ارایه می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: تیم‌های سیار بهداشتی متشکل از پزشک، ماما، دارویار، بهورز،کاردان بیماری‌ها، بهداشت خانواده و بهداشت محیط با مراجعه به مناطق عشایر نشین خدمات بهداشتی و درمانی را ارایه می دهند.