داروخانه

سرپرست شبکه بهداشت دیر خبر داد: پایش مستمر تمامی داروخانه‌های فعال در شهرستان دیر
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از پایش مستمر تمامی داروخانه‌های فعال در شهرستان دیّر خبر داد.

بازدید و بازرسی از داروخانه‌های سطح شهرستان گناوه به‌صورت مستمر انجام می‌شود
در راستای ارایه خدمات و ملزومات دارویی با کیفت، از داروخانه‌های شهرستان گناوه به‌صورت مستمر با در نظر گرفتن نکات مختلف، بازدید و بازرسی انجام می‌شود.

20 فروردين 1397
در طرح سلامت نوروزی ۹۷ صورت گرفت : انجام ۸۹ بازدید از داروخانه‌ها و واحدهای عرضه مواد غذایی در استان بوشهر
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طرح سلامت نوروزی 97، از واحدهای سطح عرضه، کارگاه تولید مواد غذایی و داروخانه‌های استان بوشهر 89 مورد بازدید صورت گرفت.

ارائه خدمات دارویی مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر شبانه‌روزی شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به‌منظور افزایش رضایتمندی مردم از خدمات بهداشتی درمانی داروخانه مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر شبانه‌روزی شد.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: داروخانه شبانه‌روزی در عالی شهر افتتاح می‌شود
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در آینده‌ای نزدیک داروخانه دیگری در شهر عالی شهر افتتاح می‌شود که با پیگیری‌های انجام‌شده شبانه‌روزی خواهد شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دسترسی اهالی جزیره خارگ به دارو تسهیل می‌شود/ داروخانه خصوصی در شهر خارگ راه‌اندازی خواهد شد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایجاد یک داروخانه خصوصی، دسترسی اهالی جزیره خارگ به دارو تسهیل می‌شود.

بازدید و بازرسی از داروخانه‌های سطح شهرستان گناوه به‌صورت مستمر انجام می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در سطح شهرستان گناوه 7 داروخانه وجود دارد که به‌صورت هفتگی و ماهانه توسط کارشناس واحد امور دارویی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان از آنان بازدید به عمل می‌آید.

داروخانه مرکز بهداشتی درمانی شهر دلوار به‌صورت شبانه‌روزی به مردم خدمات ارایه می‌دهد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: داروخانه مرکز بهداشتی درمانی شهر دلوار از ابتدای مردادماه به‌صورت شبانه‌روزی خدمات موردنیاز را به شهروندان شهر دلوار ارایه می‌دهد.