دفتر.نهاد.رهبری

آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این آیین گفت: دانشجویانی که در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مشغول به تحصیل می‌شوند باید در کنار علم‌اندوزی با فراگیری مهارت‌های اجتماعی و فرهنگی و پایبندی به اخلاق از فرهیختگان جامعه خود باشند.

آیین بزرگداشت بانوی کرامت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین سوگواری بانوی كرامت حضرت فاطمه معصومه (س) صبح امروز با حضور مسئولان دانشگاه‌های استان بوشهر در دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

کارگاه تخصصی ارتقای ائمه جماعت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
کارگاه تخصصی ارتقای علمی ائمه جماعت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر سه‌شنبه در سال کنفرانس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ علوم پزشکی بوشهر: باید روحیه جهادی و بسیجی در دانشگاه ترویج پیدا کند
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: دشمن همواره در تلاش برای عدم نقش آفرینی دانشگاه در تشکیل تمدن اسلامی است و برای مقابله با این نقشه باید روحیه جهادی و بسیجی را در دانشگاه ترویج دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر: قیام امام حسین(ع) قیام تاریخی است که راه الهی را به ما نشان می‌دهد
نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: قیام امام حسین(ع) قیام تاریخی است که در عالم خلقت نشان گر راه الهی بعد از وفات پیامبر است.