دکتر.آزیتا.انارکی

مردان فعال‌تر، مردان سالم‌تر
مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هفته اول اسفندماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان ایران نام‌گذاری شده که شعار امسال " مردان فعال‌تر، مردان سالم‌تر " است.

ورزش؛ کلید طلایی سلامت مردان
مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هفته اول اسفندماه به‌عنوان هفته ملی سلامت مردان ایران نام‌گذاری شده است که شعار امسال "ورزش؛ کلید طلایی سلامت مردان " است.

مدیر گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خدمات نوین سلامت برای بانوان استان بوشهر انجام می‌شود
مدیر گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خدمات نوین سلامت برای بانوان استان بوشهر انجام می‌شود.

نهادینه شدن فرهنگ تک‌فرزندی اثرات منفی در جامعه دارد
مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نهادینه شدن فرهنگ تک‌فرزندی در جامعه می‌تواند اثرات منفی بسیاری بر جامعه تحمیل نماید که در بلندمدت میانگین سن جامعه را افزایش می‌دهد.

نشست هماهنگی معاونت بهداشتی با روسای شبکه‌های بهداشتی در خصوص برنامه PHC
به‌منظور اجرای بهتر نظام مراقبت بهداشتی در مناطق شهری(PHC) نشستی بین معاونت بهداشتی وروسای شبکه‌های بهداشتی درمانی شهرستان‌های استان بوشهر برگزار شد.