دکتر.اکرم.فرهادی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویائی دانشگاه است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه و گسترش مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: کسب ۹ مقام برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب ۹ مقام برتر این دانشگاه، در بخش‌های مختلف بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

متخصص سلامت سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هر سه ثانیه یک نفر به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شود
متخصص سلامت سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طبق گزارش انجمن جهانی آلزایمر هر سه ثانیه یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزمون کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بوشهر برگزار شد
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: آزمون کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

23 تير 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: باید شرایط برای حضور بیشتر دانشجویان در حوزه‌های اجتماعی فراهم شود/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید شرایط برای حضور بیشتر دانشجویان در حوزه‌های اجتماعی فراهم شود.

23 تير 1398
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دوران دانشجویی بهترین زمان برای تمرین مطالبه‌گری صحیح و قانونی است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از مهمترین مشکلاتی که می‌تواند بنیان جامعه‌ای را سست کند بی‌تفاوتی افراد است، دوران دانشجویی بهترین زمان برای تمرین مطالبه‌گری صحیح و قانونی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه و گسترش مبانی قرآن و عترت در سطح نظام سلامت ضروری است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه و گسترش مبانی قرآن و عترت در سطح نظام سلامت ضروری است.

قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: تمامی نهادها موظفند قانون انطباق را به عنوان یک اصل مهم اجرا کنند
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: قانون انطباق به عنوان یک اصل مهم و تصویب‌شده در مجلس شورای اسلامی لازم‌الاجرا بوده و تمامی نهادها موظفند آن را اجرا کنند.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: خدمت به خانواده‌های معظم شهدا توفیق الهی است/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های ارزشمندی برای جامعه هستند و خدمت به آنان توفیق الهی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رویکرد معاونت فرهنگی و دانشجویی در بحث آسیب‌های اجتماعی رویکردی کاملاً پیشگیرانه است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانشجویان، از اولویت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی است و رویکرد این معاونت در این خصوص کاملاً پیشگیرانه است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: مکانیزه و صنعتی شدن تمام مراحل نگهداری تا پخت غذا در سلف دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از کارهای مهمی که در حوزه سلف دانشگاه در حال جریان است، مکانیزه و صنعتی شدن تمام مراحل نگهداری تا پخت غذا است که موجب می‌شود غذای طبخ شده باکیفیت‌تر به دانشجویان عرضه شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: وفاق و همدلی دانشگاه‌های استان، موجب رونق و شکوفایی فرهنگی است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جشنواره بین‌المللی سیمرغ متعلق به همه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است و حضور دانشجویان در این جشنواره مجالی برای تبادل اطلاعات و ایجاد فضای وفاق و همدلی مجامع دانشگاهی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رسالت اصلی دانشگاه پرورش نیروی انسانی متعهد، مسئولیت‌پذیر و بادانش است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: رسالت اصلی دانشگاه علوم پزشکی پرورش دانشجویانی متعهد، مسئولیت‌پذیر و بادانش به عنوان منابع انسانی آینده کشور است.

سرپرست جدید معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر اکرم فرهادی را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه منصوب کرد.