دکتر.ایرج.نبی‌پور

موزه تاریخ پزشکی خلیج‌فارس به عنوان یکی از موزه‌های برتر در حوزه موزه‌های مشارکتی برگزیده شد
در مراسم بزرگداشت روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی از دکتر ایرج نبی‌پور برای جمع‌آوری و راه‌اندازی موزه تاریخ پزشکی خلیج‌فارس تقدیر به عمل آمد و این موزه به عنوان یکی از موزه‌های برتر در حوزه موزه‌های مشارکتی برگزیده شد.

امضا یادداشت تفاهم بین‌المللی بین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مراکز آموزش عالی هلند
به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و پژوهشکده زیست پزشکی خلیج‌فارس بوشهر ازیک‌طرف و موسسه علوم بهداشتی هلند و مرکز پزشکی اراسموس در روتردام هلند از طرف دیگر در تابستان سال جاری موفق به امضای تفاهم‌نامه بین‌المللی دانشگاهی شده‎اند.

نشست کارگروه زیست فناوری وطب بازساختی منطقه آمایش 5 کشوری