دکتر.فرهاد.عباسی

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف خوراکی الکل نه تنها موجب پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس نمی‌شود بلکه ممکن است فرد را به کام مرگ بکشاند
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف خوراکی الکل نه تنها موجب پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس نمی‌شود بلکه ممکن است فرد را به کام مرگ می‌کشاند.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اواخر شهریور تا اوایل مهر بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزاست
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اواخر شهریور تا اوایل مهرماه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا است.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: با شروع فصل سرما، مراقب اسهال زمستانی باشید
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با شروع فصل سرما اسهال زمستانی شیوع پیدا می‌کند از این روز توصیه می‌شود افراد از خود در برابر این بیماری محافظت کنند.

آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر برگزار شد
آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر با حضور رییس و هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.

رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس: ارایه خدمات درمانی در اورژانس ساماندهی می‌شود
رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر گفت: بخش اورژانس توسط تمام واحدهای ستادی و درمانی برای بهبود ارایه خدمات درمانی و افزایش رضایت مراجعه کنندگان ساماندهی می‌شود.