دکتر.محمدرضا.صالحی

به‌منظور رفاه حال بیماران کلیوی جزیره خارک: بخش دیالیز بیمارستان خارک افتتاح شد
بخش دیالیز بیمارستان خارک در آیینی با حضور نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه خارک، معاون استاندار بوشهر، مدیرعامل بهداشت و درمان صنعت نفت و مسئولان علوم پزشکی استان بوشهر افتتاح شد.

تقویت فرهنگ اهدای عضو در استان بوشهر ضروری است/ گزارش تصویری
مسئول واحد بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اهمیت کار اهدای عضو در نجات افراد بیمار و نیازمند دریافت عضو، تقویت فرهنگ اهدای عضو در این استان ضروری است.

از ابتدای سال 95 تاکنون: پنجمین اهدا عضو در شب شهادت ششمین پیشوای شیعیان جهان
پنجمین اهدا عضو سال جاری در استان بوشهر همزمان با شب شهادت پیشوای ششم شیعیان جهان صورت گرفت.

31 تير 1395
بانوی هم استانی فرشته نجات جان سه هم وطن شد
مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بانو کبری حسینی با اهدا کبد و دوکلیه خود سه بیمار در انتظار پیوند عضو را زندگی دوباره بخشید.

12 تير 1395
در بهترین شب‌های ماه مبارک رمضان رخ داد: بانوی دشتستانی سه بیمار نیازمند به پیوند اعضا را حیاتی دوباره بخشید
هماهنگ‌کننده فراهم آوری و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با اهدای کبد و کلیه‌های بانوی 50 ساله دشتستانی سه بیمار نیازمند به پیوند اعضا در کشور زندگی دوباره پیدا کردند.

قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: گام‌های مؤثری در درمان بیماری‌های خاص در استان برداشته‌شده است/گزارش تصویری
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دو سال گذشته گام‌های مؤثری در درمان بیماری‌های خاص در استان برداشته‌شده است که افزایش روند بهبودی در بیماران تالاسمی و بیماران دیالیزی، بخش مهمی از آن محسوب می‌شود.