دکتر.محمدرضا.فریبرزی

در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر صورت گرفت؛ خارج کردن درب قمقمه و هسته زردآلو از مری دو کودک
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس؛ دکتر عاطفه اسفندیاری رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس گفت: در بخش آندوسكوپي و كولونوسكوپي اطفال در بيمارستان شهدای خلیج فارس، روند تشخيص و درمان كودكاني كه مبتلا به بيماري‌هاي گوارشي هستند به ...

16 تير 1397
توسط پزشکان مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر صورت گرفت؛ خارج کردن چوب بستنی 11 سانتیمتری از اثنی عشر بیمار 13 ساله
پزشکان مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر موفق به خارج کردن چوب بستنی 11 سانتیمتری از اثنی عشر بیمار 13 ساله شدند.

فوق تخصص گوارش کودکان دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت: در کودکان شیرخوار مبتلا به اسهال شیر مادر حذف نشود
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نقش شیر مادر در درمان اسهال شیرخواران بسیار مهم است زیرا علاوه بر نقش پیشگیرانه ویژگی درمانی نیز دارد.