دکتر.محمدمهدی.خواجه‌ئیان

معاون فنی معاونت بهداشتی: افزایش امید به زندگی و سالمندی با ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفتگو با روابط عمومی این دانشگاه به مناسبت هفته ملی سالمندان گفت: با ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی دو دهه اخیر، طول عمر مردم و امید به زندگی افزایش پیداکرده است؛ بااین‌حال این افزایش طول عمر، باعث پیامدها ...

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون دیدگاه آینده‌نگرانه نسبت به مسئله بهداشت درمان دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون طرح ارزشمندی است که دیدگاه آینده‌نگرانه نسبت به مسئله بهداشت درمان دارد.

حضور تیم‌های ارزیابی و عملیاتی فوریت‌های بهداشتی معاونت بهداشتی در مانور پرتویی/ گزارش تصویری
تیم‌های ارزیابی و عملیاتی فوریت‌های بهداشتی در دومین مانور تمرین و آمادی پرتویی بوشهر حضور یافتند.

نظارت و پایش ارائه خدمات باید مستمر باشد
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظارت و پایش ارائه خدمات بهداشتی در سطوح محیطی از طرف کارشناسان ستادی باید مستمر باشد.

عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان توسط معاون بهداشتی و مدیر گروه‌های استانی پایش و ارزیابی شد
در راستای برنامه‌های از پیش تعیین‌شده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاونت بهداشتی و مدیر گروه‌های استانی روند عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان را پایش و ارزیابی کردند.

با حضور مسئولین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت: پایش عملکرد و شاخص‌های بهداشتی شهرستان بوشهر
با حضور مسئولین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، عملکرد و شاخص‌های بهداشتی شهرستان بوشهر مورد پایش و ارزیابی قرار گرفت.

با حضور تیم پایش معاونت بهداشتی دانشگاه صورت گرفت: پایش عملکرد و شاخص‌های بهداشتی شهرستان دشتی
با حضور تیم پایش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، عملکرد و شاخص‌های بهداشتی شهرستان دشتی مورد پایش و ارزیابی قرار گرفت.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: عملکرد شهرستان دیر در حوزه بهداشت بسیار ارزشمند و ستودنی است
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر دارای نقاط قوت بسیاری است که ارزشمند و ستودنی است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مطرح کرد؛ توصیه‌های سلامت به زایران اربعین/ مواد غیربهداشتی مصرف نکنید
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با ارایه توصیه‌های سلامت به زایران اربعین، گفت: افراد در خوردن و آشامیدن حتماً از مواد بهداشتی استفاده کنند.

برنامه مکمل یاری با آهن و مگادوز ویتامین " د" در شهرستان بوشهر آغاز شد
برنامه مکمل یاری با آهن و مگادوز ویتامین " د " جهت دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم در سطح شهرستان بوشهر آغاز شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خدمات طرح تحول نظام سلامت در شهرستان گناوه پیشرفت چشمگیری داشته است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خدمات طرح تحول نظام سلامت بخصوص در بحث بهداشت در شهرستان گناوه پیشرفت چشمگیری داشته است.

معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان: بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه بهورزان هستند
معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان در آیین تجلیل از بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: بهورزان به عنوان بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه تضمین‌گر سلامتی مردم در اولین سطح ارایه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی به مردم هستند.

عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان توسط تیم معاونت بهداشتی پایش و ارزیابی شد

با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه صورت گرفت: توزیع 160 بسته آموزشی بهداشتی در بین خانوارهای روستای بن بید شهرستان دشتی
با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 160 بسته آموزشی بهداشتی بین خانوارهای روستای بن بید شهرستان دشتی توزیع شد.

25 تير 1396
اقدامات کنترلی و پیشگیرانه در محیط می‌تواند از بروز گسترده بیماری وبا جلوگیری نماید
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اقدامات کنترلی و پیشگیرانه در محیط می‌تواند از بروز گسترده بیماری‌های منتقله از آب و غذا به‌خصوص بیماری وبا جلوگیری نماید.

مرکز بهداشت شهرستان بوشهر میزبان تیم پایش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
در راستای نظارت بر نحوه ارایه خدمات بهداشتی، تیم پایش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از روند اجرای برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بازدید کرد.

در راستای اهداف پویش مبارزه با سرطان؛ همایش پیاده‌روی خانوادگی در بوشهر برگزار شد
همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت پویش ملی مبارزه با سرطان و باهدف ترویج ورزش در بین خانواده‌ها و ارتقای آگاهی مردم در زمینه اهمیت تحرک در پیشگیری از سرطان برگزار شد.

پایان سومین دوره کارگاه فلوشیپ ویژه مدیران واحدهای تخصصی مراکز بهداشت شهرستان‌ها
دوره سوم آموزشی فلوشیپ ویژه مدیران واحدهای تخصصی مراکز بهداشت شهرستان‌ها به پایان رسید.

چهارمرکزمشاوره بیماری های رفتاری در استان بوشهر وجود دارد
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: چهار مرکز مشاوره بیماری های رفتاری در استان وجود دارد و افراد چنانچه با سؤال یا مشکلی مواجه شدند می‌توانند به این مراکز مراجعه کرده و تمامی خدمات را به‌صورت رایگان و محرمانه دریافت کنند.

پایان دومین دوره کارگاه فلوشیپ ویژه مدیران واحدهای تخصصی مراکز بهداشت شهرستان‌های بوشهر
دوره دوم آموزشی فلوشیپ ویژه مدیران واحدهای تخصصی مراکز بهداشت شهرستان‌های استان بوشهر به پایان رسید.

پایان اولین دوره کارگاه فلوشیپ ویژه مدیران واحدهای تخصصی مراکز بهداشت شهرستان‌ها
دوره آموزشی فلوشیپ ویژه مدیران واحدهای تخصصی مراکز بهداشت شهرستان‌های استان بوشهر به پایان رسید.

طرح آهن یاری در مدارس دخترانه شهرستان بوشهر آغاز شد
مراسم افتتاحیه طرح آهن یاری به‌صورت نمادین در هنرستان نمونه دخترانه ریحانه با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و اداره کل آموزش‌وپرورش برگزار شد.

اجرای برنامه‌های مشترک بهداشتی با آموزش‌وپرورش در مدارس استان در سال تحصیلی جدید
به‌منظور اجرای برنامه‌های مشترک بهداشتی با آموزش‌وپرورش در مدارس استان، نشستی به همین منظور برگزار شد.

استراتژی‌های یازده‌گانه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای مبارزه با ایدز
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طول سال‌های گذشته در کشور و سطح استان استراتژی‌های یازده‌گانه‌ای برای مبارزه با ایدز انجام‌گرفته است.

9 تير 1395
نشست هماهنگی معاونت بهداشتی با روسای شبکه‌های بهداشتی در خصوص برنامه PHC
به‌منظور اجرای بهتر نظام مراقبت بهداشتی در مناطق شهری(PHC) نشستی بین معاونت بهداشتی وروسای شبکه‌های بهداشتی درمانی شهرستان‌های استان بوشهر برگزار شد.