دکتر.هدایت.سالاری

دبیر طرح تحول و نوآوری آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نام‌نویسی دوره آموزشی دوساله پزشک خانواده در دانشگاه علوم پزشکی مجازی آغاز شد
دبیر طرح تحول و نوآوری آموزش معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس دستورالعمل جدید دانشگاه علوم پزشکی مجازی و در ادامه اجرای بسته‌های طرح تحول و نوآوری در آموزش، نام‌نویسی برای دوره دوساله پزشک خانواده آغاز شد.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور مشارکت‌های اجتماعی: حفظ نقشه سلامت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست/ گزارش تصویری
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور مشارکت‌های اجتماعی گفت: وزارت بهداشت و درمان باور دارد که حفظ نقشه سلامت بدون "مشارکت مردم " و " اقدام بین بخشی " مقدورنمی باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۲۵ درصد سلامت مردم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۲۵ درصد سلامت مردم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و ۷۵ درصد در اختیار مردم و سایر دستگاه‌های اجرایی است.

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نظام استانی مدیریت سلامت همه‌جانبه استان عملیاتی شده است
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظام استانی مدیریت سلامت همه‌جانبه استان عملیاتی شده است.

شورای پیام‌گزاران سلامت شهرستان بوشهر تشکیل شد
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از تشکیل شورای پیام‌گزاران سلامت این شهرستان خبر داد.