راه.اندازی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداری‌شده و آماده تحویل است.

در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان صورت گرفته است؛ بهره‌مندی 1750 نفر از خدمات رادیولوژی دیجیتال باگذشت ۴۰ روز از راه‌اندازی
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: باگذشت 40 روز از راه‌اندازی رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان، ۱۷۵۰ نفر از خدمات این دستگاه جدید بهره‌مند شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: احداث درمانگاه تخصصی از خواسته‌های مردم منطقه جنوب استان است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: احداث و راه‌اندازی درمانگاه تخصصی در بیمارستان کنگان از مهم‌ترین درخواست‌های دانشگاه علوم پزشکی و مردم منطقه جنوب استان بوشهر می‌باشد.

سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه خبر داد: کلینیک دندانپزشکی در شهرستان گناوه راه‌اندازی شد
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه از راه‌اندازی و بهره‌برداری از کلینیک دندانپزشکی در شهرستان گناوه خبر داد.