رقیه.جمیری

19 فروردين 1397
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: قرآن باید محور کارهای ما باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قرآن باید محور کارهای ما باشد و همه باید در گسترش معارف قرآن و اهل‌بیت بکوشند.

18 فروردين 1397
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جشنواره قرآن و عترت، دریچه‌ای برای انس بیشتر با معارف ناب قرآن و اهل‌بیت (ع) است
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جشنواره قران و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باهدف ایجاد انس بیشتر دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور با معارف ناب قرآن و عترت برگزار می‌شود.

31 تير 1396
برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشگاه معرفی شدند
با پایان یافتن بیست و دومین جشنواره سراسر قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزیدگان این جشنواره در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شدند.

19 تير 1396
ثبت‌نام بیش از یکهزارو 200 نفر از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت
کارشناس مرکز قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیش از یکهزارو 200 نفر استاد، کارمند و دانشجو از سوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بخش‌های مختلف بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت ثبت‌نام کرده‌اند.

آزمون بخش کتبی مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
آزمون بخش کتبی مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، یکشنبه 15 اسفندماه در هفت حوزه امتحانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

رکورد ثبت‌نام ادوار جشنواره‌های قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شکسته شد
برای اولین بار در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رکورد ثبت‌نام در جشنواره قرآن و عترت شکسته شد.

استقبال گسترده از جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ بوشهر در ردیف 10 دانشگاه برتر کشور
با استقبال گسترده کارکنان، دانشجویان و استادان برای حضور در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رتبه نهم کشوری را به خود اختصاص داد.

نشست مجمع قرآنیان دانشگاه علوم بوشهر برگزار شد
سومین نشست مجمع قرآنیان دانشگاه با حضور فعالان قرآنی در دفتر معاونت دانشجویی، فرهنگی تشکیل شد.

مهلت ثبت‌نام در جشنواره قرآن و عترت تمدید شد
مهلت ثبت‌نام در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تا 5 اسفندماه امسال تمدید شد.