روزه

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر: برپایی درمانگاه یک‌روزه در روستای چهار برج شهرستان دشتستان/ تیم‌های درمانی به روستاهای کم برخوردار اعزام می‌شوند
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: درمانگاه یک‌روزه در روستای چهار برج شهرستان دشتستان دایر شد.

درباره تغذیه بین افطار تا سحر چه می‌دانید؟
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وعده شام باید حداقل 1 تا 2 ساعت با افطار فاصله داشته باشد و از غذاهایی مثل سوپ‌ها، آش‌های کم‌چرب، هلیم، خوراک لوبیا و عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان (ترجیحاً نان‌های سبوس‌دار مثل سنگک) به همراه م ...

25 فروردين 1398
در درمانگاه مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس صورت گرفت؛ ارایه خدمات درمانی در طرح سلامت نوروزی به بیش از 2000 بیمار
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان شهدای خلیج فارس در سه شیفت و روزهای تعطیل فعال است.

نجات جان نوزاد ۱۳ روزه توسط تکنسین‌های اورژانس شهری برازجان
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر، نوزاد ۱۳ روزه توسط تکنسین‌های اورژانس شهری برازجان نجات پیدا کرد.

اصول تغذیه صحیح در زمان روزه‌داری رعایت شود
روزه‌داری بدون رعایت اصول صحیح تغذیه نه‌تنها ضامن سلامت انسان نیست، بلکه می‌تواند سلامت وی را به مخاطره بیندازد.

روزه‌داری باعث سم‌زدایی بدن می‌شود
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: افراد روزه‌دار با حذف یک وعده غذایی، سموم بدن آن‌ها به دلیل ذخیره مضر در طول سالیان عمر دفع می‌شود.

تغییر شیوه زندگی از عوامل مهم در ایجاد بیماری‌های اسکلتی می‌باشند
پزشک متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم گفت: تغییر شیوه زندگی و گسترش روزافزون فناوری از عوامل مهم در ایجاد بیماری‌های اسکلتی می‌باشند.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نخوردن غذا در وعده سحری اثرات بد زیادی بر روی بدن دارد
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عدم مصرف سحری موجب افت قند خون، کاهش تمرکز و سردرد، کاهش توان جسمی، عصبانیت و بی‌حوصلگی، بی‌قراری، بوی بددهان و دردهای عضلانی می‌شود.

دیابت و روزه‌داری
افراد دیابتی طی روزه‌داری مواظب افت قند خون خود باشند.

کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مطرح کرد؛ اهمیت بالای فعالیت‌های ورزشی در رمضان/ مصرف مایعات فراموش نشود
کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فعالیت‌های ورزشی در رمضان اهمیت بسیار زیادی در حفظ سلامت و شادابی و نشاط روزه‌داران دارد.

انجام حرکات نرمشی گردن و شانه‌ها برای جلوگیری از آرتروز گردن مؤثر است
متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم عنوان داشت: با انجام یک سری از حرکات نرمشی گردن، شانه‌ها و سر می‌توان از ابتلا به آرتروز گردن جلوگیری کرد یا از شدت درد بیماری کاست.

تغییر رژیم غذایی، تأثیر بسزایی در درمان بیماری زانودرد دارد
متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم گفت: تحقیقات نشان داده است که تغییر رژیم غذایی تأثیر بسیار زیادی بر درد و درمان زانوها دارد.

همایش یک‌روزه بحران آب، چالش‌ها و فرصت‌ها در دشتستان برگزار می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: همایش یک‌روزه با عنوان بحران آب، چالش‌ها و فرصت‌ها به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط در پژوهش سرای متقین شهر برازجان برگزار خواهد شد.

سفر یکروزه معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به استان بوشهر
دکتر سیاری و هیأت همراه، صبح امروز به منظور بررسی روند اجرایی طرح تحول نظام سلامت وارد استان بوشهر شد.