روز.اورژانس

پرسنل اورژانس ۱۱۵ شهرستان عسلویه تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، به مناسبت بزرگداشت روز ملی اورژانس ۱۱۵ از پرسنل فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ شهرستان عسلویه با حضور فرماندار شهرستان، معاون عمرانی و رئيس شبکه بهداشت و درمان تجلیل به عمل آمد.

پرسنل اورژانس 115 شهرستان کنگان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، با حضور فرماندار و معاون سیاسی فرمانداری کنگان، رییس شورای اسلامی شهر کنگان و رئیس اداره تبلیغات اسلامی و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان از پرسنل اورژانس ۱۱۵ شهرستان کنگان تجلیل شد.

پرسنل اورژانس ۱۱۵ شهرستان دشتستان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت بزرگداشت روز ملی اورژانس ۱۱۵ از پرسنل اورژانس ۱۱۵ شهرستان دشتستان تجلیل به عمل آمد.

مسئول اورژانس 115 شهرستان گناوه: انجام بیش از 2 هزار مأموریت توسط اورژانس 115 شهرستان گناوه در سال 97
مسئول اورژانس 115 شهرستان گناوه گفت: از ابتدای سال 97 تا اکنون بیش از 2 هزار مأموریت توسط اورژانس 115 شهرستان گناوه انجام‌شده است.

پرسنل اورژانس ۱۱۵ شهرستان جم تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، به مناسبت گرامی داشت روز اورژانس از پرسنل اورژانس ۱۱۵ شهرستان جم تجلیل به عمل آمد.

پرسنل پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ دیلم تجلیل شدند
به مناسبت روز اورژانس پرسنل پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ دیلم تجلیل شدند.

مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر: زمان رسیدن اورژانس بوشهر به محل حادثه کمتر از میانگین کشوری است
مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: آمارها نشان می‌دهد که میانگین زمان رسیدن نیروهای اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه در استان بوشهر کمتر از میانگین کشوری است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: فوریت‌های پزشکی به‌عنوان پیشگامان عرصه درمان هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: فوریت‌های پزشکی به‌عنوان پیشگامان عرصه درمان هستند که آسایش خود را فدای آرامش دیگران می‌کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه اورژانس در اولویت است / عملکرد اورژانس مطلوب است/ گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اهمیت حضور اورژانس در انجام مأموریت‌های امدادی توسعه و تجهیز این بخش به امکانات به‌روز از اولویت‌های این دانشگاه است.

مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر: 50 پایگاه اورژانس شهری، جاده‌ای و هوایی در استان بوشهر فعال است/ سالانه بیش از 30 هزار مأموریت توسط اورژانس استان بوشهر انجام می‌شود
مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: ۵۰ پایگاه اورژانس شامل ۱۶ پایگاه امداد شهری و ۳۳ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه هوایی در استان بوشهر فعال است.

پرسنل فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ شهرستان عسلویه تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیینی به مناسبت روز اورژانس، پرسنل فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ شهرستان عسلویه تجلیل شدند.

به مناسبت گرامیداشت روز اورژانس؛ پرسنل اورژانس 115 شهرستان جم تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، با حضور تیم مدیریتی شبکه بهداشت جم در پایگاه اورژانس 115 از پرسنل اورژانس این شهرستان تقدیر شد.

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ملی فوریت‌های پزشکی و اورژانس 115
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت فرارسیدن 26 شهریورماه، روز ملی فوریت‌های پزشکی و اورژانس 115 در پیامی این روز را تبریک گفت.