روز.بهداشت.محیط

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط را به فعالین واحدهای مختلف این عرصه در سراسر استان تبریک گفت.

کارکنان بهداشت محیط شهرستان دیّر تجلیل شدند
پرسنل بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان دیّر در آیینی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان تجلیل شدند.

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تجلیل شدند
به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان طی مراسمی تجلیل شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط را به فعالین این عرصه تبریک گفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: غذای سالم و بهداشتی ضامن سلامت و توسعه جوامع است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: غذای سالم و بهداشتی ضامن سلامت و توسعه جوامع است.

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تجلیل شدند
طی مراسمی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط و با حضور مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از کارشناسان بهداشت محیط این شبکه تقدیر شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بیش از 23 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در یک سال گذشته بیش از 23 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان دشتستان انجام‌گرفته است.