روز.بهورز

پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز بهورز
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز بهورز را به جامعه بهورزی استان تبریک گفت.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: بهورزان با تلاش و کوشش خود پیام‌آور سلامت برای جامعه هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: بهورزان با تلاش و کوشش خود پیام‌آور سلامت برای جامعه هستند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی: موفقیت‌های نظام سلامت مرهون تلاش‌های بهورزان است/ بهورزان شهرستان عسلویه تجلیل شدند
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: موفقیت‌های نظام سلامت ما مرهون تلاش‌های بهورزان است.

بهورزان شبکه بهداشت و درمان تنگستان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان مراسم تجلیل از بهورزان تنگستان با حضور مسئولین و بهورزان تنگستان برگزار شد.

فرماندار شهرستان جم: اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به توسعه زیرساخت‌های بهداشتی شهرستان در طی یک سال اخیر
فرماندار شهرستان جم عنوان داشت: در طی یک سال اخیر بیش از ۵۰ میلیارد ریال به توسعه زیرساخت‌های بهداشتی شهرستان جم اختصاص داده‌شده است.

بهورزان شهرستان دشتی تجلیل شدند
در آیینی به مناسبت روز بهورز با حضور مسئولان شهرستان دشتی از بهورزان این شهرستان تجلیل شد.

بهورزان شهرستان گناوه تجلیل شدند
به مناسبت روز جهانی بهورز از بهورزان بازنشسته و شاغل شبکه بهداشت و درمان این شهرستان طی مراسمی تجلیل شد.

بهورزان شهرستان جم تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، به مناسبت گرامی داشت روز بهورز، طی مراسمی شاد و متنوع با حضور فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولین ادارات از بهورزان شهرستان جم تقدیر به عمل آمد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بهورزان حافظ سلامتی اقشار مهم و تأثیرگذار جامعه روستایی هستند
رییس شبکه بهداشت شهرستان دشتستان گفت: روز بهورز روز بزرگداشت زحمات خدمتگزارانی می‌دانم که حافظ سلامتی اقشار مهم و تأثیرگذار جامعه‌ی روستایی هستند.

با صدور پیامی: فرماندار دیّر از فعالیت بهورزان تقدیر کرد
حمزه اعتماد فرماندار شهرستان دیر و احمد آخوندی سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با صدور پيامی مشترک، فرا رسيدن سالروز آغاز به کار نظام شبکه بهداشتی درمانی در ایران و روز بهورز را به جامعه بهورزی شهرستان دیر تبریک گفتند.

بهورزان شهرستان دیلم تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، در آیینی با حضور فرماندار دیلم، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دهیاران، از بهورزان شهرستان دیلم تجلیل شد.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان کنگان: مسئولیت خطیر بهورزان در ایجاد محیط بهداشتی و سالم حایز اهمیت است
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان کنگان گفت: مسئولیت خطیر بهورزان در ایجاد محیط بهداشتی و سالم برای اهالی و پیگیری موارد بهداشتی خانواده، حایز اهمیت است.

بهورزان دیّر تجلیل شدند
به مناسبت بزرگداشت روز بهورز طی مراسمی باشکوه، از بهورزان شهرستان دیّر تجلیل شد.

پیام تبریک معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت بزرگداشت روز بهورز
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بوشهر در پيامي روز بهورز را به جامعه بهورزان تبريک گفت.

جایگاه بهورز در حوزه سلامت یک جایگاه اساسی و بسیار حساس است
رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گناوه گفت: جایگاه بهورز در حوزه سلامت یک جایگاه اساسی و بسیار حساس است که همه عزیزان بهورز باید این جایگاه را با ارایه خدمات باکیفیت، در کمترین زمان ممکن حفظ و ارتقاء بخشند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ارایه خدمات بهداشتی در نقاط محروم استان بوشهر گسترش‌یافته است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ارایه خدمات بهداشتی در نقاط محروم استان بوشهر گسترش‌یافته است.

رییس شبکه بهداشت دیّر: بهورزان زمینه‌ساز رشد شاخص‌های بهداشتی روستا هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: بهورزان سربازان خط مقدم حوزه سلامت و زمینه‌ساز رشد شاخص‌های بهداشتی روستا هستند.

معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان: بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه بهورزان هستند
معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان در آیین تجلیل از بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: بهورزان به عنوان بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه تضمین‌گر سلامتی مردم در اولین سطح ارایه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی به مردم هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی روز بهورز را به جامعه بهورزان تبریک گفت.

رییس شبکه بهداشت دیّر: وجود خانه بهداشت به ماندگاری مردم در روستا افزوده است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: وجود خانه بهداشت در مناطق روستایی باعث جلوگیری از مهاجرت روستاییان و افزایش ماندگاری مردم در روستا شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان کنگان: بهورزان سربازان خط مقدم جبهه سلامت هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان کنگان گفت: بهورزان سربازان خط مقدم جبهه سلامت جهت ارایه خدمات بهداشتی، درمانی به مردم جامعه هستند.

پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ملی بهورز

فرماندار شهرستان کنگان: بهورزان بهترين پيام آوران سلامت در جامعه هستند
فرماندار شهرستان کنگان گفت: بهورزان بهترين پيام آوران سلامت در ميهن اسلامي بوده و مايه افتخار اين ملت هستندکه بايد از تلاش و خدمات این عزيزان در عرصه سلامت جامعه قدرداني شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: بهورزان پیشگامان در عرصه سلامتند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بهورزان مهمترین رکن در بحث ارایه خدمات بهداشتی و پیشگامان در عرصه سلامتند که وقت و زندگی خود را صرف ارتقای سطح بهداشتی مردم بخصوص در روستاها کرده اند.