روز.جهانی.غذا

برگزاری همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
همایش روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، مدیران، کارشناسان اداره مواد غذایی معاونت غذا و دارو، کارشناسان شبکه‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مدیران و مسئولین فنی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی استان برگزار شد.

برگزاری همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: نام‌گذاری یک روز در تقویم جهانی به نام غذا نشان از اهمیت بسیار بالای این موضوع در دنیای امروزی دارد.

امنیت غذایی از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه و زیرساخت‌های نسل آینده کشور است
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: امنیت غذایی و حق دسترسی به غذای کافی و سالم و رهایی از گرسنگی و سوءتغذیه از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه و زیرساخت‌های نسل آینده کشور است.

تجلیل از شرکت‌های تولیدی برتر استان بوشهر به مناسبت روز جهانی غذا
به مناسبت روز جهانی غذا از مدیران و مسئولین فنی برتر واحدهای تولید و فن‌آوری مواد غذایی استان بوشهر تجلیل شد.

جشنواره غذای سالم در شهر چغادک برگزار شد
همزمان با روز جهانی غذا با شعار تغییر آینده مهاجرت، سرمایه‌گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی جشنواره غذای سالم در مسجد فاطمه الزهرا (س) شهر چغادک برگزار شد.

برگزاری مراسم صبحانه سالم و آموزش رعایت اصول تغذیه در مدارس روستای احمدی
مراسم صبحانه سالم و آموزش رعایت اصول تغذیه در مدارس روستای احمدی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: فرهنگ مصرف غذای سالم باید در جامعه نهادینه شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فرهنگ مصرف غذای سالم باید در جامعه نهادینه شود.

نمایشگاه آموزشی غذا و کودک در گناوه دایر شد
در آیینی نمایشگاه آموزشی غذا و کودک به مناسبت روز جهانی غذا در کمپ گردشگری شهرداری گناوه دایر شد.

به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت بانوان ایرانی: همایش پیاده‌روی در شبکه بهداشت و درمان دیلم برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت بانوان ایرانی، واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اقدام به برگزاری همایش پیاده‌روی ویژه پرسنل خانم این شبکه در محل پارک آزادگان شهرستان دیلم کرد.

جشنواره صبحانه سالم در دبستان حضرت معصومه شهرک نیلوفر دیلم
به مناسبت روز جهانی غذا و هفته تغذیه، واحد بهبود تغذیه جامعه با همکاری دبستان دخترانه حضرت معصومه اقدام به برپایی جشنواره صبحانه سالم جهت دانش آموزان دختر کرد.

برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا در شهر کنگان
به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم در سالن اجتماعات دبستان شهید مهدی ربیعی تمبک از توابع شهرستان کنگان با شعار "آب‌وهوا در حال تغییر است غذا و کشاورزی باید تغییر کند "برگزار شد.