روز.دندانپزشک

به مناسبت روز دندانپزشک؛ دندانپزشکان شهرستان دشتی تجلیل شدند
به مناسبت روز دندانپزشک در آیینی از دندانپزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی تجلیل شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دندان‌پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز ملی دندانپزشکی را تبریک گفت.‏ وی در پیام خود چنین آورده است:‏

دندان‌پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان دشتستان تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت روز دندان‌پزشک مراسم تجلیل از دندان‌پزشکان با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، معاونین و پرسنل مرکز دهان و دندان این شهرستان برگزار شد.

دندانپزشکان دیر تجلیل شدند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت از دندانپزشکان شاغل در این مراکز با اهدا لوح سپاس تجلیل کرد.

دندان‌پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تجلیل شدند
به مناسبت گرامیداشت روز دندان‌پزشک از دندان‌پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تجلیل شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دندانپزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر طی پیامی 23 فروردین‌ماه روز دندانپزشک را تبریک گفت.