روز.دندانپزشک

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دندان‌پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی، 23 فروردین‌ماه فرارسیدن روز ملی دندانپزشک را تبریک گفت.

به مناسبت روز دندانپزشک؛ دندانپزشکان شهرستان دشتی تجلیل شدند
به مناسبت روز دندانپزشک در آیینی از دندانپزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی تجلیل شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دندان‌پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز ملی دندانپزشکی را تبریک گفت.‏ وی در پیام خود چنین آورده است:‏

دندان‌پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان دشتستان تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت روز دندان‌پزشک مراسم تجلیل از دندان‌پزشکان با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، معاونین و پرسنل مرکز دهان و دندان این شهرستان برگزار شد.

دندانپزشکان دیر تجلیل شدند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت از دندانپزشکان شاغل در این مراکز با اهدا لوح سپاس تجلیل کرد.

دندان‌پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تجلیل شدند
به مناسبت گرامیداشت روز دندان‌پزشک از دندان‌پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تجلیل شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دندانپزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر طی پیامی 23 فروردین‌ماه روز دندانپزشک را تبریک گفت.