روز.زن

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از ۵۰ درصد از جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را بانوان تشکیل می‌دهند / گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بالغ بر هفت هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر مشغول به کار هستند که بیش از ۵۰ درصد از جمعیت دانشگاه را بانوان تشکیل می‌دهند.

مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر: سیره حضرت زهرا (س) به عنوان سبک زندگی اسلامی قرار گیرد/ بهترین الگو برای زنان
مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر گفت: سیره حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان سبک زندگی اسلامی الگویی برای دختران و زنان قرار گیرد.

درمانگاه صحرایی در دیر بوشهر برپا شد
هم‌زمان با گرامیداشت هفته زن درمانگاه تخصصی صحرایی باهدف درمان رایگان ساکنان مناطق محروم در روستای الی جنوبی شهرستان دیر آغاز به کار کرد.

همزمان با روز مادر؛ نوزاد عجول عشایر در خودرو شخصی چشم به جهان گشود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مادر 39 ساله عشایر که سومین فرزند خود را باردار بود همزمان با روز ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر در خودروی شخصی در حوالی شهر دالکی نوزاد خود را به دنیا آورد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و روز زن
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی فرارسیدن فرخنده میلاد با سعادت حضرت ‏فاطمه زهرا(س) و روز زن را تبریک گفت.‏

مراسم گراميداشت روز زن و مقام مادر در بیمارستان شهید گنجی برازجان برگزار شد
به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) و روز زن، مراسم تجلیل از بانوان در بیمارستان شهید گنجی برازجان برگزار شد.

همسر شهید هسته‌ای: خرید محصولات ایرانی حمایت از صنعت داخلی است/گزارش تصویری
همسر دانشمند هسته‌ای شهید 'داریوش رضایی‌نژاد' گفت: خانواده‌های ایرانی با خرید محصولات داخلی از توسعه صنعت، تولید، اشتغال و اقتصاد کشور حمایت کنند.