روز.پزشک

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان: حیات بخشیدن بزرگ‌ترین خدمت پزشکان به جامعه انسانی است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: جامعه پزشکی نسبت به دیگر اقشار جامعه فضای وسیعی را برای خدمت‌رسانی به آحاد مردم داشته و حیات بخشیدن بزرگ‌ترین خدمت آنان به جامعه انسانی است.

به مناسبت روز پزشک؛ پزشکان مراکز بهداشتی و درمانی تابع دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت روز پزشک، از پزشکان شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان بوشهر تجلیل شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی فرا رسیدن روز پزشک را به سپید پوشان عرصه پزشکی تبریک گفت.

پزشکان و داروسازان شهرستان دشتی تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در آیینی از پزشکان و داروسازان شهرستان دشتی با حضور مسئولان شهرستان تجلیل شد.

پزشکان، دندان‌پزشکان و ماماهای شهرستان گناوه تجلیل شدند
در آیینی با حضور فرماندار، سرپرست شبکه بهداشت و درمان، سرپرست بیمارستان و دیگر مسئولان ارشد شهرستان گناوه از پزشکان، دندان‌پزشکان و ماماهای این شهرستان تجلیل شد.

به مناسبت روز پزشک؛ فرماندار گناوه از پزشکان بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) تجلیل کرد
فرماندار شهرستان گناوه در بازدید از بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) با تبریک روز پزشک گفت: این روز بهانه‌ای است برای تجلیل از کسانی که خدمتشان شب و روز نمی‌شناسد و تمام لحظه‌ها متعلق به آن‌هاست.

تقدیر از پزشکان مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس و قلب بوشهر/گزارش تصویری
سرپرست مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس و قلب بوشهر با حضور در جمع پزشکان و کادر درمانی بیمارستان ضمن تبریک روز پزشک و عید قربان از زحمات آنان تقدیر کرد.

به مناسبت روز پزشک: پزشکان دیرّی تجلیل شدند
به مناسبت روز پزشک و در آستانه هفته دولت از پزشکان شاغل در شهرستان دیّر تجلیل شد.

به مناسبت فرارسیدن زادروز حکیم ابوعلی سینا؛ پزشکان شهرستان دیلم با حضور فرماندار تجلیل شدند
فرماندار شهرستان دیلم بابیان تبریک روز پزشک و گرامیداشت هفته دولت گفت: روز پزشک فرصت مغتنمی است تا از زحمات بی‌شائبه منادیان سلامت تشکر و قدردانی گردد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی روز پزشک را به پزشکان و جامعه پزشکی تبریک گفت.

پزشکان شهرستان عسلویه تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، سرپرست این شبکه بهداشت و درمان با حضور در محل کار پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان عسلویه از آنان تجلیل کرد.

به مناسبت روز پزشک؛ جشن روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد
مراسم جشنی به مناسبت گرامیداشت زادروز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا حکیم نامی و پرآوازه ایران و روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد.

مراسم تجلیل از روز پزشک در شهرستان دشتستان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، مراسم بزرگداشت روز پزشک با حضور پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار شد.

فرماندار دیّر: اجرای طرح تحول سلامت یک کار ارزشی و کم‌نظیر است
فرماندار شهرستان دیر گفت: اجرای طرح تحول سلامت یک کار ارزشی و کم‌نظیر است و طی چند سال اخیر با تلاش‌های صورت گرفته، تحول عظیمی در عرصه سلامت ایجادشده است.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی با گرامیداشت زادروز شیخ الرئیس ابوعلی سینا حکیم نامی و پرآوازه ایران روز پزشک را به پزشکان و جامعه پزشکی تبریک گفت.

خانواده پزشکان سهم بزرگی در حفظ و ارتقای سلامت مردم استان دارند/ گزارش تصاویر
معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر گفت: پزشکان و خانواده آنان نقش بزرگی در حوزه بهداشت و سلامت جامعه استان بوشهر دارند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش مکمل هم در پیشبرد برنامه‌های بهداشتی هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: مجموعه بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش مکمل یکدیگر در پیشبرد برنامه‌های بهداشتی هستند.

حضور شبانه‌روزی پزشکان در مناطق دورافتاده در نوع خود مقدس و قابل‌ستایش است
شهردار سیراف گفت: حضور شبانه‌روزی پزشکان دلسوز برای تسکین درد مردم در مناطق محروم و دورافتاده در نوع خود مقدس و قابل‌ستایش است.

فرماندار دیر: توجه و تکریم پزشکان و کادر بهداشت و درمان یکی از بسترهای توسعه حوزه سلامت است
فرماندار شهرستان دیر گفت: یکی از بسترهای توسعه حوزه سلامت توجه و تکریم پزشکان و کادر بهداشت و درمان است و روز پزشک بهانه شایسته‌ی است که تلاش‌های ارزنده این عزیزان موردتوجه و تقدیر قرار گیرد.

مراسم جشن روز پزشک در شهرستان گناوه برگزار شد
مراسم بزرگداشت روز پزشک در شهرستان گناوه با حضور امام‌جمعه شهر گناوه، فرماندار و مسئولین محلی برگزار شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز پزشک
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در پیامی روز پزشک را تبریک گفت.