روز.کارمند

کارکنان و مدیران نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شدند/ گزارش تصویری
کارکنان و مدیران نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آیینی معرفی و از آنان تقدیر شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خبر داد: تکمیل و بهره‌برداری تمامی زیرساخت‌های بهداشتی در شش شهرستان استان تا پایان سال‌جاری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در شش شهرستان تمامی زیرساخت‌های ارائه خدمات بهداشتی شامل خانه بهداشت، پایگاه‌های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری تکمیل‌شده و یا تا پایان سال تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی آغاز هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.

آیین بزرگداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین بزرگداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کارکنان دانشگاه تبریک گفت.

کارکنان نمونه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه تجلیل شدند
در آیین بزرگداشت روز کارمند که به همت فرمانداری عسلویه در سالن کانون پرورش فکری نخل تقی برگزار شد از کارمندان نمونه شبکه بهداشت و درمان این شهرستان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم به‌عنوان مدیر برتر انتخاب شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم به‌عنوان مدیر برتر شهرستان جم انتخاب و معرفی شد.

کارمندان نمونه شبکه بهداشت و درمان کنگان تجلیل شدند
در راستای گرامیداشت هفته دولت از کارمندان نمونه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان تجلیل شد.

کارکنان و مدیران نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شدند
کارکنان و مدیران نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صبح شنبه در آیین بزرگداشت روز کارمند، معرفی و از آنان تقدیر شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهادت شهیدان سرافراز شهید باهنر و شهید رجایی، هفته دولت را به دولتمردان و روز کارمند را به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تبریک گفت.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

به مناسبت روز کارمند صورت گرفت: تجلیل از خدمات کارکنان توسط اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه/گزارش تصویری
اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در محل کار کارکنان ستادی دانشگاه ضمن تبریک روز کارمند از خدمات آنان تجلیل کردند.

فرماندار شهرستان کنگان: بهورزان بهترين پيام آوران سلامت در جامعه هستند
فرماندار شهرستان کنگان گفت: بهورزان بهترين پيام آوران سلامت در ميهن اسلامي بوده و مايه افتخار اين ملت هستندکه بايد از تلاش و خدمات این عزيزان در عرصه سلامت جامعه قدرداني شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ثروت اصلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر کارکنان هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سرمایه و ثروت اصلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیروی انسانی و کارکنان هستند.