روز.کارگر

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز کار و کارگر
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی به مناسبت ۱۱ اردیبهشت‌ماه، روز جهانی کار و کارگر، فرارسیدن این روز را به جامعه کارگری دانشگاه تبریک گفت.

پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی کارگر و بهداشت حرفه‌ای
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی روز جهانی کارگر و بهداشت حرفه‌ای را تبریک گفت.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی کارگر
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفت.

در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان صورت گرفت: گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت و روز جهانی کار و کارگر
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ،گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت و روز جهانی کار و کارگر با حضور کارشناسان بهداشت و حرفه‌ای و کارگران این شبکه برگزار شد.