سالمندان

همایش پیاده‌روی سالمندان عسلویه در هفته سالمند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: سالمندان عسلویه با شرکت در همایش پیاده‌روی هفته جهانی سالمند را گرامی داشتند.

سلامت جسمی، روحی و اجتماعی سالمندان نیازمند رعایت نکات بهداشتی است
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: سلامت جسمی، روحی و اجتماعی سالمندان نیازمند رعایت نکات مهم بهداشتی است.

فرماندار دشتستان: خدمت به سالمندان، اقدامی خداپسندانه و نوعی ایثار ماندگار است
فرماندار دشتستان گفت: خدمت به سالمندان، اقدامی خداپسندانه و نوعی ایثار ماندگار است.

مسئول بهداشت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: برخورداری از فرصت‌های برابر جزو حقوق سالمندان است
کارشناس مسئول بهداشت خانواده شهرستان بوشهر گفت: برخورداری از فرصت‌های برابر اجتماعی، سلامتی و فرهنگی جزو حقوق سالمندان است.

متخصص سلامت سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هر سه ثانیه یک نفر به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شود
متخصص سلامت سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طبق گزارش انجمن جهانی آلزایمر هر سه ثانیه یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: شهرداری‌ها و ادارات در جهت مناسب‌سازی مکان‌ها و فضاها برای سالمندان اقدام کنند
رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: شهرداری‌ها و ادارات در جهت مناسب‌سازی مکان‌ها و فضاها برای سالمندان اقدام کنند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بیش از 80 درصد از میانسالان و سالمندان شهرستان دشتستان از خدمات سلامت بهره‌مند شده‌اند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در ارایه خدمات به گروه میانسال و سالمند به نتایج مثبتی رسیده است و در حدود 80 درصد از این دو گروه از خدمات ومراقبت‌های طرح تحول نظام سلامت بهره‌مند شده‌اند.

۹۲ درصد سالمندان شهرستان جم مورد مراقبت قرارگرفته‌اند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: حدود ۹۲ درصد از سالمندان این شهرستان مورد مراقبت قرارگرفته‌اند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم: هشت درصد جمعیت شهرستان دیلم را سالمندان تشکیل می‌دهند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: هشت درصد جمعیت شهرستان دیلم را سالمندان تشکیل می‌دهند که با توجه به جمعیت شهرستان، ۲ هزار و ۸۰۰ نفر را شامل می‌شود.

توسط مراقبین سلامت شهرستان دشتستان صورت گرفت؛ مراقبت فعال از سالمندان کم‌توان در منازل
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان دشتستان، طرح ضربتی مراقبت و حمایت از سالمندان درب منزل به مناسبت هفته جهانی سالمندان در شهر برازجان انجام شد.

کارشناس برنامه سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تأمین سلامت سالمندان یکی از مهم‌ترین چالش‌های بهداشتی درماني می‌باشد
کارشناس برنامه سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به رشد جهانی جمعیت سالمندان، تأمین سلامت آن‌ها یکی از مهم‌ترین چالش‌های بهداشتی درماني می‌باشد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: سالمندان از گروه‌های آسیب‌پذیر و مستعد ابتلا به سوءتغذیه و کمبود ریزمغذی‌ها هستند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: سالمندان از گروه‌های آسیب‌پذیر و مستعد ابتلا به سوءتغذیه و کمبود ریزمغذی‌ها هستند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: یکی از اهداف مهم برنامه راهبردی سلامت سالمندان، سالمندی سالم است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در نشست برنامه راهبردی سلامت سالمندان گفت: داشتن سالمندان سالم، از اهداف برنامه راهبردی سلامت سالمندان محسوب می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان: با دریافت خدمات بهداشتی توسط سالمندان هزینه‌های درمان آن‌ها کاهش می‌یابد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: با دریافت خدمات بهداشتی توسط سالمندان در مراکز خدمات جامع سلامت هزینه‌های درمان آن‌ها کاهش می‌یابد.

سرپرست شبکه بهداشت دیر: ساختمان ادارات شهرستان دیر برای سالمندان مناسب‌سازی شوند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: ساختمان بعضی از ادارات و نهادهای این شهرستان برای سالمندان مناسب‌سازی نشده است.

تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای تمامی سالمندان دیر
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: برای کلیه سالمندان شهرستان دیر پرونده سلامت الکترونیک تشکیل شده است و اطلاعات بهداشتی آن‌ها در سامانه سیب ثبت می‌شود.

برپایی ایستگاه سلامت ویژه سالمندان در شهر برازجان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارایه خدمات مشاوره پزشکی و سلامت ویژه سالمندان در سطح شهر برازجان به مناسبت «هفته تکریم سالمندان» خبر داد.

مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: برنامه سلامت سالمندان و مراقبت‌های دوران سالمندی جزو اولویت‌های بهداشتی قرار دارد و در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت توسط مراقبین سلامت و پزشکان مراقبت می‌شوند.

سرپرست شبکه بهداشت دشتستان: ۶۰ درصد سالمندان دشتستان از خدمات سلامت بهره‌مند شدند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ۶۰ درصد از سالمندان شهرستان دشتستان از خدمات سلامت بهره‌مند شده‌اند.

ارتقا سطح سلامت سالمندان به‌عنوان یک اولویت بهداشتی مطرح است
کارشناس برنامه سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به روند افزایش جمعیت سالمندان، ارتقا سطح سلامت سالمندان به‌عنوان یک اولویت بهداشتی مطرح است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: توجه به تغذیه سالمندان ضروری است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم با اشاره به مشکلات افزایش شیوع ناتوانی و سوءتغذیه در سالمندان، گفت: توجه به تغذیه سالمندان ضروری است.

15 فروردين 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: رفتار درست و آگاهانه با سالمندان موجب پیشگیری از افسردگی میان آنها می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: رفتار درست و آگاهانه با سالمندان، باعث اعتمادبه‌نفس به آنها و پیشگیری از افسردگی میان آنها می‌شود.

سالمندان از گروه‌های مستعد ابتلا به سوءتغذیه و کمبود ریزمغذی‌ها هستند
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: با توجه به روند رو به رشد جمعیت سالمند و آمادگی آنها برای ابتلا به سوءتغذیه و کمبود مواد مغذی، باید توجه بیشتری برای پیشگیری از آنان به این مشکلات شود.

برگزاری همایش تجلیل از سالمندان در شهرستان گناوه
همایش تجلیل از سالمندان شهرستان گناوه با حضور مسئولان محلی این شهرستان برگزار شد.