سالک

مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه: سالک به وسیله یک نوع پشه خاکی منتقل می‌شود
مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بیماری سالک یکی از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان است که به وسیله یک نوع پشه خاکی منتقل می‌شود.

راه‌اندازی مرکز درمان سالک و انجماد درمانی در دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مرکز درمان سالک و کرایوتراپی (انجماد درمانی) در مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) شهر برازجان آغاز به کارکرد.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: میزان بروز بیماری سالک در شهرستان بوشهر کاهش‌یافته است
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بروز بیماری سالک در شهرستان بوشهر در سال 94 با میزان 15 در 100 هزار نفر جمعیت به 8 مورد در 100 هزار نفر جمعیت در سال 95 کاهش داشته است.

بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به دانشجویان پرداخت شد
بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به 137 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت شد.

وام تحصیلی و مسکن به دانشجویان متقاضی اعطا می‌شود
به دانشجویان متقاضی در نیمسال دوم تحصیلی 96-1395 وام تحصیلی و مسکن اعطا می‌شود.

ابتلا به سالک در دیّر کاهش یافت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: شمار مبتلایان به بیماری سالک در ده سال اخیر در این شهرستان از 202 مورد به پنج مورد کاهش‌یافته و روند نزولی داشته است.