ساماندهی

دومین مرحله ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیر در بوشهراجرا شد
دومین مرحله ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیر به منظور حفظ سلامت شهروندان و امنیت مواد غذایی اجرا شد که در این راستا بازرسین بهداشت محیط مجتمع‌های غذایی و سوپرمارکت‌های بوشهر را بازدید کردند.

ساماندهی دست‌فروشان دوره‌گرد شهرستان بوشهر آغاز شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از آغاز ساماندهی دست‌فروشان دوره‌گرد شهرستان بوشهر خبر داد.

ساماندهی کیوسک‌های ثابت و سیار عرضه مواد غذایی در شهرستان بوشهر آغاز شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از آغاز ساماندهی کیوسک‌های ثابت و سیار عرضه مواد غذایی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: طرح ساماندهی وضعیت بهداشتی نان فانتزی‌های بوشهر اجرا شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای بهینه‌سازی عرضه و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، طرح ساماندهی وضعیت بهداشتی صنف نان فانتزی‌های شهرستان به‌طور ویژه با حضور بازرسین بهداشت محیط اجرا شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح جامع ساماندهی مراکز درمانی خصوصی در دشتستان آغاز شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از آغاز طرح جامع ساماندهی مراکز درمانی خصوصی در این شهرستان خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح جامع ساماندهی مراکز خصوصی درمانی در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: طرح ساماندهی مراکز خصوصی باهدف ارتقای سطح رضایت‌مندی مردم در سطح شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

معاون فرمانداری تنگستان: ساماندهی محل‌های دفن پسماندهای شهری و روستایی تنگستان ضروری است
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری تنگستان بر لزوم ساماندهی محل‌های دفن پسماندهای شهری و روستایی تنگستان تأکید کرد.

ساماندهی دفع پسماندهای عفونی مطب‌ها و بیمارستان‌ها در شهرستان بوشهر ضروری است
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بخشی از مشکلات دفع پسماند شهرستان بوشهر به زباله‌های عفونی اختصاص دارد و ساماندهی دفع پسماندهای مراکز درمانی، مطب‌های خصوصی پزشکان و بیمارستان‌ها بسیار ضروری است.

محوطه اطراف بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر ساماندهی می‌شود
محوطه اطراف بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر پس از بررسی‌های کارشناسی توسط شهرداری بوشهر، بهسازی و ساماندهی می‌شود.