ستاد.اقامه.نماز

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: رسالت دانشگاه‌ها ارتقا فرهنگ جامعه است/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: دانشگاه به دلیل قدرت اثربخشی، می‌تواند با ارتقای فرهنگ تأثیر گسترده‌ای در جامعه بگذارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: باید با لطافت و خوش‌رویی افراد را به سمت دین و اسلام هدایت کرد/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید به استفاده از سیره امامان و معصومین، با لطافت و خوش‌رویی افراد را به سمت دین و اسلام هدایت کرد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دستگاه برتر در زمینه اقامه نماز در بین دانشگاه‌های استان/ گزارش تصویری
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مقام برتر در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در بین دانشگاه‌های استان را کسب کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ستاد اقامه نماز دانشگاه باید سلامت معنوی و معرفتی دانشجویان را تقویت کند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: ستاد اقامه نماز در دانشگاه باید سلامت معنوی و معرفتی دانشجویان را تقویت کند.

دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هدف اصلی متولیان حوزه فرهنگ دانشگاه، ارتقای سطح کیفی برنامه‌های فرهنگی است
دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هدف اصلی متولیان حوزه فرهنگ دانشگاه، ارتقای سطح کیفی برنامه‌ها و خدمات فرهنگی است.

3 تير 1396
مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس به‌عنوان الگوی فرهنگی سایر بیمارستان‌ها معرفی می‌شود
مسئول دبیرخانه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنامه‌های فرهنگی بسیار خوبی در این مرکز به اجرا گذاشته‌شده است که همین امر باعث شده این مرکز به‌عنوان الگوی فرهنگی سایر بیمارستان‌های استان معرفی شود.

مساجد و نمازخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آماده ورود به ماه مبارک رمضان شدند/گزارش تصویری
در آستانه ماه مبارک رمضان مساجد و نمازخانه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آماده ورود به ماه میهمانی خدا شدند.

دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح سلامت معنوی در بیمارستان امام حسین(ع) اهرم اجرا می‌شود
دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح سلامت معنوی درابتدای سال آینده دربیمارستان امام حسین(ع) اهرم شهرستان تنگستان برگزار می شود.

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مطرح کرد؛ تشکیل اتاق فکر امر به‌ معروف در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تشکیل اتاق فکر امربه‌معروف و نهی از منکر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد.

رییس ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه، رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ستاد اقامه نماز است/ مسجد محور برنامه‌های فرهنگی شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رویکرد کلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور فرهنگی و ستاد اقامه نماز توسعه است.

رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس: علاوه بر درمان پزشکی مشاوره های معنوی به بیماران نیز لازم است
رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس گفت: در بیمارستان ها علاوه بر درمان پزشکی، مشاوره های معنوی به بیماران نیز لازم است.

30 روحانی در دانشگاه علوم بوشهر فعالیت می‌کنند
دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در سطح دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر 30 روحانی علاوه بر اقامه نماز جماعت فعالیت فرهنگی می‌کنند.

محقق و پژوهشگر علوم اسلامی: ایمان به خدا و عمل صالح بندگان، رسالت اصلی همه انبیا و اولیا بوده است/ گزارش تصویری
دکتر عبدالحسین خسرو پناه گفت: تمام تلاش‌های انبیا و اولیای خداوند در جهت هدایت مردم به ایمان به خدا و انجام عمل صالح بوده است که اگر به این دو عمل شود دنیا و آخرت انسان تأمین می‌شود.

به مناسبت روز کارمند صورت گرفت: تجلیل از خدمات کارکنان توسط اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه/گزارش تصویری
اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در محل کار کارکنان ستادی دانشگاه ضمن تبریک روز کارمند از خدمات آنان تجلیل کردند.

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هزینه کردن در زمینه نماز سرمایه گذاری است
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هزینه کردن در زمینه اقامه نماز سرمایه گذاری است که آثار فراوانی به دنبال دارد.

نشست هم‌اندیشی ستاد اقامه نماز دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه
نشست هم‌اندیشی ستاد اقامه نماز دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در دفتر رییس شبکه گناوه برگزار شد.

31 فروردين 1395
نشست هم اندیشی اعضای ستاد اقامه نماز استان با مدیران شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان
دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنامه‌های فرهنگی سال 95 درحال تدوین است و این برنامه‌ها کاملا عالمانه و بدون موازی کاری و به سمت رشد می‌‍‌‌‌باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دانشگاه در حوزه ترویج فرهنگ اقامه نماز نقش مؤثری دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در بین دستگاه‌ها و سازمان‌ها، دانشگاه به دلیل وجود ظرفیت‌های علمی و نیروهای کارآمد می‌تواند در حوزه ترویج فرهنگ اقامه نماز نقش بسیار مؤثری داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اهتمام جدی به اقامه نماز دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جمله دستگاه اجرایی درسطح استان است که اهتمام جدی در برپایی و اقامه نماز دارد.