سرطان.پستان

سرطان پستان شایع‌ترین علت مرگ زنان 35 تا 55 ساله است
مسئول بیماری‌های غیر واگیرمرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: سرطان پستان شایع‌ترین علت مرگ زنان 35 تا 55 ساله است.

تشخیص زودهنگام سرطان پستان نقش مهمی در درمان این بیماری دارد
مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تشخیص زودهنگام سرطان پستان نقش مهمی در درمان این بیماری و کاهش هزینه‌ها دارد.

متخصص جراح عمومی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان: سرطان پستان شایع‌ترین نوع سرطان در زنان میان‌سال است/ انجام رایگان غربالگری سرطان پستان در مراکز خدمات جامع سلامت
متخصص جراح عمومی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور شهر برازجان گفت: سرطان پستان، شایع‌ترین سرطان در بین زنان ایران و اولین علت مرگ بر اثر سرطان در زنان میان‌سال به شمار می‌رود.

سرطان پستان، یکی از سرطان‌های شایع در زنان است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: یکی از سرطان‌های شایع زنان، سرطان پستان است که به علت رشد زیاد سلول‌های غیرطبیعی در پستان می‌باشد.

با تلاش پزشکان بوشهری صورت گرفت: گامی دیگر در خودکفایی درمان سرطان پستان در استان
متخصص جراحی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با انجام روش نوین جراحی، گامی دیگر در جهت خودکفایی در درمان سرطان پستان در استان بوشهر برداشته شد.

هرسال 10 هزار نفر به سرطان پستان مبتلا می‌شوند/ مهمترین عوامل ابتلا به سرطان سینه چیست؟
کارشناس ارشد واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: سرطان پستان شایع‌ترین سرطان‌ها و دومین عامل مرگ‌ومیر در میان زنان است و بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، سالانه حدود 10 هزار نفر در کشور به سرطان پستان مبتلا می‌شوند.

سرطان پستان شایع‌ترین و دومین سرطان کشنده در بین خانم‌ها است
جراح عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سرطان پستان شایع‌ترین و دومین سرطان کشنده در بین خانم‌ها است اما به این معنی نبوده که این بیماری ماهیتی کشنده دارد بلکه به دلیل شیوع بسیار بالا میزان مرگ‌ومیر آن نیز زیاد است.

فوق تخصص خون و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سرطان پستان و پروستات شایع ترین نوع سرطان در استان بوشهر است
فوق تخصص خون و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سرطان پستان در خانم‌ها و سرطان پروستات در آقایان شایع ترین نوع سرطان در استان بوشهر است.