سرپرست

سرپرست جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان معارفه شد
آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسئولین استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار و دکتر زهره بجلی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان معرفی شد.

سرپرست جدید بیمارستان بقیه‌الله دیلم معرفی شد
سرپرست جدید بیمارستان بقیه‌الله دیلم با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر و مسئولین شهرستان دیلم معرفی شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان: سلامت مهم‌ترین واژه در تحقق توسعه پایدار جوامع است
سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان در آئین نواختن زنگ سلامت در آموزشگاه بهورزی برازجان گفت: سلامت مهم‌ترین واژه در تحقق توسعه پایدار جوامع است.

1 فروردين 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مدیریت در مناطق کمتر توسعه یافته فراز و نشیبهای فراوانی دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: مدیریت در شرایط فعلی و به خصوص در مناطق کمتر توسعه یافته، فراز و نشیب‌های فراوانی دارد و کمبودهایی نیز دیده می‌شود که این خود وظیفه و کار مدی ...

سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد/ گزارش تصویری
سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به پیگیری‌های معاونت پرستاری وزارت بهداشت و بر اساس قول مساعد دکتر نمکی سرپرست وزارت بهداشت مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد.

دکترجعفر زارعی‌زاده سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شد
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشی درمانی استان بوشهر دکتر جعفر زارعی‌زاده به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب شد.

آغاز طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی ویژه دانش آموزان پایه ششم ابتدایی در شهرستان بوشهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اجرای طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی به بیش از ۵۰۰۰ دانش‌آموز مقطع ششم ابتدایی در سال تحصیلی جدید خبر داد.

تعطیلی و پلمپ پنج مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی در عالی شهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: پنج واحد غذا فروشی، ایستگاه آب تصفیه، سبزی فروشی، شیرینی فروشی و کباب سنتی در عالی شهر به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل و پلمپ شدند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: ایستگاه سلامتی در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر برپا شد
مرکز بهداشت شهرستان بوشهر به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت روان اقدام به برپایی غرفه‌‌های سلامت در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر کرد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: خودروهای عرضه‌کننده غذای خانگی در بوشهر توقیف شدند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به دلیل به مخاطره انداختن سلامت شهروندان و به دنبال دستور معاون محترم دادستان عمومی و انقلاب بوشهر با همکاری مأمورین پلیس راهور خودروهای عرضه‌کننده غذای خانگی توقیف شدند.

سرپرست جدید مرکز آموزشی‌درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر منصوب شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر عاطفه اسفندیاری را به‌عنوان سرپرست مرکز آموزشی‌درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر منصوب کرد.

سرپرست فرمانداری تنگستان: دستگاه‌های متولی از عرضه مرغ زنده و پرندگان جلوگیری کنند
سرپرست فرمانداری تنگستان گفت: دستگاه‌های متولی از عرضه مرغ زنده و پرندگان در بازارهای روز و سطح شهر و روستا جلوگیری کنند.

انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در احکام جداگانه‌ای سرپرستان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های گناوه، کنگان و بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه را منصوب کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:‏ بهترین و باکیفیت ترین خدمات بهداشتی در روستاها ارایه شود
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشی درمانی استان بوشهر گفت: در روستاها باید به سطحی برسیم که بهترین و ‏با کیفیت‌ترین خدمات بهداشتی، پیشگیری و درمانی در حوزه سلامت به مردم ارایه شود.‏

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اتحاد میراث گران‌بهای دفاع مقدس است/ لزوم انتقال فرهنگ ایثار/گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای دفاع مقدس زنده نگه‌داشته شود تا نسل‌های بعدی با ایثار، رشادت‌ها و فداکاری‌های این عزیزان آشنا شوند.

اولویت‌های اجتماعی مؤثر بر سلامت در شهرستان تنگستان بررسی شد
در نشستی با حضور سرپرست و کارشناسان ستادی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان مؤلفه‌های اجتماعی مؤثر بر سلامت در این شهرستان موردبررسی قرار گرفت.

با حکم وزیر بهداشت سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سعید کشمیری را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات ‏بهداشتی، درمانی بوشهر منصوب کرد.‏

19 فروردين 1396
با حکم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ مسئول راه‌اندازی بیمارستان امام هادی(ع) دیر منصوب شد
با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، دکتر حسن حیدری که هم‌اکنون سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان است، با حفظ سمت به‌عنوان مسئول راه‌اندازی بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیر منصوب شد.

17 فروردين 1395
از بانوان سرپرست خانوار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر شد
قائم مقام رییس دانشگاه در مراسم تقدیر از زنان سرپرست خانوار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای خانم‌ها همین بس که روزشان مصادف شده است با ولادت حضرت فاطمه (س)، الگو و نمونه‌ای که در تاریخ بشریت بی‌سابقه است.

سرپرست جدید روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شد
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بوشهر سید مجید حسینی به عنوان سرپرست جدید روابط عمومی دانشگاه منصوب شد.

کاهش 100 درصدی موارد جدید مبتلا به تالاسمی شدید در شهرستان دیر
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از کاهش 100 درصدی موارد جدید مبتلا به تالاسمی شدید طی 17 سال گذشته در شهرستان دیر خبر داد .