سفیران.سلامت.دانشجویی

افزایش سطح سواد سلامت یکی از مهم‌ترین اهداف تربیت سفیران سلامت دانشجویی است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: افزایش سطح سواد سلامت یکی از مهم‌ترین اهداف تربیت سفیران سلامت دانشجویی است.

سفیران سلامت دانشجویی، پل ارتباطی متخصصان سلامت با جامعه هستند/ گزارش تصویری
مدیر فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت:‌ سفیران سلامت دانشجویی پل ارتباطی متخصصان عرصه سلامت با جامعه هستند که در انتقال دانش و مهارت‌های بهداشتی به جامعه نقش بسیار مهمی دارند.

همایش سفیران سلامت دانشجویی در شهرستان گناوه برگزار شد
در راستای برنامه ملی خودمراقبتی در شهرستان گناوه و با تأکید بر گروه هدف جوانان، همایش آموزشی سفیران سلامت دانشجویی در شهرستان گناوه برگزار شد.

دانشجویان به‌عنوان سفیران سلامت می‌توانند نقش بسزایی در کنترل بیماری ایدز داشته باشند
کارشناس بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اگر دانشجویان به‌عنوان سفیران سلامت با رویکرد نوین آموزش ایدز آشنا شوند می‌توانند نقش مؤثر و بسزایی در کنترل عفونت اچ آی وی در گروه های همسان خود داشته باشند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: آموزش سفیران سلامت دانشجویی حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های شهرستان دشتستان اجرایی شد.

سفیران سلامت دانشجویی موسسه غیرانتفاعی لیان با شیوه‌های خودمراقبتی جوانان آشنا شدند
همزمان با اجرای برنامه ملی خودمراقبتی در مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها، سفیران سلامت دانشجویی موسسه آموزشی غیرانتفاعی لیان بوشهر، برنامه خودمراقبتی جوانان را فراگرفتند.

برپایی نمایشگاه ازدواج مناسب، سالم و پایدار در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
در راستای جذب سفیر سلامت دانشجویی نمایشگاه ازدواج مناسب، سالم و پایدار در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

سفیران سلامت دانشجویی، در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بوشهر تربیت می‌شوند
سفیران سلامت دانشجویی، در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بوشهر جذب و تربیت می‌شوند.