شبکه.بهداشت.درمان.دشتستان

آزمایش اچ.آی.وی برای همه مادران باردار انجام می‌شود
کارشناس مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت آزمایش اچ.آی.وی برای تمامی مادران باردار انجام می‌شود.

اعطای اعتبارنامه‌های اعضای جدید هیأت مدیره نظام پرستاری دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اعطای اعتبارنامه‌های اعضای هیأت مدیره نظام پرستاری دشتستان خبر داد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است و مهم‌ترین نشانه سلامت نوزاد، رشد و تكامل مطلوب در این مرحله است.

آزمایش رایگان HIV در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: به‌منظور مراقبت، درمان، پیشگیری و کاهش آسیب‌ها، در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی از افراد در معرض خطر آزمایش رایگان HIV گرفته می‌شود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: اساس پیشگیری از گسترش بیماری‌های واگیر گزارش دهی به‌موقع است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: پایه و اساس پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیر در نظام بهداشتی کشور بیماریابی و گزارش دهی به‌موقع است.

اجرای طرح نظارت ویژه بر عطاری‌های سطح شهر برازجان
نظارت ویژه بر عطاری‌های سطح شهر برازجان باهدف جمع‌آوری مواد غذای فاقد مجوز به ویژه نمک‌های دریا و داروهای غیرمجاز انجام گرفت.

عرضه کیسه‌های پلاستیکی در نانوایی‌های شهر آبپخش ممنوع شد
شورای اسلامی شهر آبپخش در راستای اعتلای شاخصه‌های سلامت شهروندان، کیسه‌های نایلونی را حذف و کیسه‌های پارچه‌ای را جایگزین کرد.

سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان: سلامت مهم‌ترین واژه در تحقق توسعه پایدار جوامع است
سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان در آئین نواختن زنگ سلامت در آموزشگاه بهورزی برازجان گفت: سلامت مهم‌ترین واژه در تحقق توسعه پایدار جوامع است.

کاهش میزان مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه در دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از کاهش میزان مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه در این شهرستان خبر داد.

برنامه‌های بهداشتی باید روحیه مطالبه گری مردم را احیاء و تقویت کند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سمت‌وسوی برنامه‌های بهداشتی باید طوری باشد که روحیه مطالبه گری را در مردم احیا و تقویت کند زیرا تنها در این صورت است که می‌توان به تحقق کامل اهداف بهداشتی امید داشت.

28 فروردين 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ افزایش حساسیت سیستم بهداشتی در کشف مالاریا
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از افزایش ۳۶ درصدی نمونه‌گیری از افراد جهت کشف بیماری مالاریا در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ در شهرستان خبر داد.

27 فروردين 1398
مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید در مدارس ابتدایی شهرستان کنگان آغاز شد
کارشناس دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان کنگان از آغاز مرحله دوم طرح کشوری وارنیش فلوراید در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ برای دهان و دندان دانش‌آموزان ابتدایی در تمامی مدارس مقطع ابتدایی این شهرستان خبر داد.

1 فروردين 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مدیریت در مناطق کمتر توسعه یافته فراز و نشیبهای فراوانی دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: مدیریت در شرایط فعلی و به خصوص در مناطق کمتر توسعه یافته، فراز و نشیب‌های فراوانی دارد و کمبودهایی نیز دیده می‌شود که این خود وظیفه و کار مدی ...

آماده‌باش ۱۱ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای شهرستان دشتستان در ایام نوروز
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از آماده‌باش کامل ۱۱ پایگاه اورژانس جاده‌ای و شهری همزمان با آغاز طرح سلامت نوروزی، از ۲۵ اسفند سال جاری تا ۱۷ فروردین ۹۸ خبر داد.

بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است.

بخشدار آبپخش: ارتقای آگاهی مردم درزمینه کاهش مصرف دارو و ارجاع به متخصص باید نهادینه شود
بخشدار آبپخش گفت: ارتقای آگاهی مردم در زمینه کاهش مصرف دارو و ارجاع به متخصص باید نهادینه شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح همیاران اورژانس در مدارس شهرستان اجرایی می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فراگیری کمک‌های اولیه به‌واسطه رابطه نزدیکی که باجان انسان‌ها دارد، یک امر مهم و ضروری و به‌عنوان یک مهارت زندگی برای اعضای جامعه به‌حساب می‌آید.

اجرای طرح ضربت بازدید از آرایشگاه‌های زنانه در دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اجرای طرح ضربت بازدید از آرایشگاه‌های زنانه باهدف ارتقای سطح بهداشت در شهرستان دشتستان خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: نقش آموزشگاه‌های بهورزی در تقویت مسائل آموزشی بهورزان تأثیرگذار است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: یکی از برنامه‌های مهم آموزشگاه‌های بهورزی در طرح تحول نظام سلامت، توانمندسازی مدیران و مربیان بهورزی بوده که نقش مهمی در تقویت مسائل آموزشی و ساماندهی بهورزان را بر عهده‌دارند.

تأکید بر مسایل فرهنگی در شبکه بهداشت و درمان دشتستان
در نشستي با حضور دبير ستاد اقامه نماز دانشگاه و مسئول فرهنگي مراكز بهداشتي، درماني و سرپرست شبكه بهداشت و درمان دشتستان بر مسائل فرهنگي و حضور كارشناسان فرهنگي تأكيد شد.

معاون شبکه بهداشت دشتستان: طرح بسیج سلامت نوروزی ۹۶ در دشتستان آغاز شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: به‌منظور حفظ و ارتقای سلامت افراد جامعه و مسافرین نوروزی فعالیت‌های بهداشت محیط شهرستان دشتستان تشدید می‌شود.