شبکه.بهداشت.درمنا

به مناسبت هفته جهانی سالمندان صورت گرفت: دیدار مسئولین با سالمندان شهرستان عسلویه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی سالمند و هفته سالمندان مسئولین شهرستان عسلویه با سالمندان بستری در بیمارستان نبی اکرم (ص) دیدار و گفتگو کردند.

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دیلم به دستگاه‌های جدید تجهیز می‌شود
کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دیلم به دستگاه‌های جدید تجهیز می‌شود.

متخصص اعصاب و روان شهرستان دشتستان: سلامت روان نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه دارد
متخصص اعصاب و روان شهرستان دشتستان گفت: سلامت روان نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه دارد.

انجام بازدید مشترک کارشناسان بهداشت و درمان از نانوایی‌های شهرستان تنگستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان با حضور نماینده ادارات صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اصناف و شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان از نانوایی‌های تنگستان بازدید به عمل آمد.

تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی و شیرینی فروشی‌ها شهرستان دیلم در ماه مبارک رمضان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بر اساس برنامه زمان‌بندی در ماه مبارک رمضان از مراکز عرضه مواد غذایی، قنادی‌ها و رستوران‌های سطح شهر بازدید می‌کنند.