شهید.گمنام

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نهادینه کردن روحیه جهادی در حوزه‌های مختلف از رسالت‌های اصلی دانشگاه است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نهادینه کردن روحیه جهادی در حوزه‌های مختلف علمی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در بین اقشار مختلف جامعه از رسالت‌های اصلی و اساسی دانشگاه است.

امام‌جمعه موقت بوشهر: شهدا سبک زندگی امام حسین(ع) و فاطمه زهرا(س) را انتخاب کردند
امام‌جمعه موقت بوشهر با اذعان بر اینکه تقوا موجب به وجود آمدن انقلاب الهی و قرآن محوری در درون انسان‌ها می‌شود گفت: شهدا سبک زندگی امام حسین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) را انتخاب کردند.

شهدا را با چشم دل ببینیم نه با چشم سر
یکی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس گفت: حرف از شهدا در کشور زیاد زده می‌شود اما خیلی‌ها شهید را با چشم سر می بینند درحالی‌که شهید را با چشم دل باید دید.

مقبره شهید گمنام به بهترین شکل در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ساخته می‌شود
مقبره شهید گمنام به بهترین شکل و با استفاده از نمادهای بومی استان در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ساخته می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر: شهدا هدیه‌های الهی به جامعه بشری هستند / گزارش تصویری
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر در آیین تشییع شهید گمنام گفت: شهدا هدیه‌های الهی به جامعه بشری هستند چون آنان آسمانی شده و بنا دارند انسان‌ها را نیز آسمانی کنند.

خاک پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر لاله گمنام را در آغوش کشید/ گزارش تصویری
خاک پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پس از سال‌ها انتظار، پیکر لاله گمنام هشت سال دفاع مقدس را در آغوش کشید.

فضای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور شهید گمنام عطرآگین شد
همزمان با ایام سوگواری رسول گرامی اسلام (ص) و امام حسن مجتبی فضای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور یکی از شهدای گمنام عطرآگین شد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر میزبان لاله گمنام
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر امروز و فردا همزمان با ایام سوگواری رسول گرامی اسلام(ص) و امام حسن مجتبی(ع) میزبان لاله گمنام است.

پیکر پاک 9 شهید گمنام بر روی دستان مردم عسلویه بوشهر
مراسم تشییع پیکر پاک 9 شهید گمنام روز جمعه با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در عسلویه استان بوشهر تشییع شد.

شمیم عطر شهادت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) شمیم عطر شهادت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پیچید.