شورای.شهر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: دسترسی آسان و مستمر به خدمات بهداشتی و درمانی یکی از اولویت‌های مهم حوزه سلامت است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: دسترسی آسان و مستمر همه افراد جامعه به خدمات بهداشتی و درمانی یکی از اولویت‌های مهم ما در حوزه سلامت است.

رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فرهنگ‌سازی اهدا عضو در بوشهر جای کار دارد / ۱۴۰ نفر در شهرستان بوشهر عضو پیوندی گرفتند / گزارش تصویری
رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در خصوص فرهنگ‌سازی اهدای عضو در بوشهر کارهایی صورت گرفته ولی ترویج بیشتر این کار خداپسندانه جای کار بیشتری دارد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: تا پایان سال به اهداف مورد نظر در بخش بهداشت دست خواهیم یافت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در بخش بهداشت برنامه پنج ساله‌‎ای را دنبال نمودیم که تا پایان سال به اهداف مورد نظر خود در این بخش دست خواهیم یافت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بدون حمایت ویژه وزیر بهداشت امکان افتتاح بیمارستان دیّر وجود نداشت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: گام‌های بیشماری برای راه‌اندازی بیمارستان امام هادی(ع) دیّر برداشته شده بود اما بدون حمایت ویژه وزیر بهداشت این بیمارستان آماده نمی‌شد و افتتاحی صورت نمی‌گرفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های استان بوشهر به 2300 تخت می‌رسد
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: تا سال 1404 تخت‌های بیمارستان‌های استان بوشهر به 2300 تخت می‌رسد.