شورای.پیام‌گزار

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با مشارکت سازمان‌یافته‌ مردم و همکاری بخش‌های مختلف مسیر می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با مشارکت جدی و سازمان‌یافته‌ مردم و همکاری بخش‌های مختلف مسیر می‌شود.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور مشارکت‌های اجتماعی: حفظ نقشه سلامت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست/ گزارش تصویری
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور مشارکت‌های اجتماعی گفت: وزارت بهداشت و درمان باور دارد که حفظ نقشه سلامت بدون "مشارکت مردم " و " اقدام بین بخشی " مقدورنمی باشد.

در سومین جلسه شورای پیام گزاران سلامت صورت گرفت: انتخاب رییس شورای پیام گزاران سلامت شهرستان بوشهر
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در جلسه شورای پیام گزاران سلامت شهرستان گفت: داده‌ها و شاخص‌های دستگاه‌های اجرایی جهت تدوین برنامه‌های جامع سلامت شهرستان مهمترین بخش در برنامه ریزی صحیح است.

شورای پیام‌گزاران سلامت شبکه بهداشت و درمان عسلویه تشکیل شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه از تشکیل شورای پیام‌گزاران سلامت شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد.