طرح.پرسشگری

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ آغاز طرح پرسشگری بررسی شیوع ناباروری در چهار شهرستان استان بوشهر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز طرح پرسشگری بررسی شیوع ناباروری چهار شهرستان استان بوشهر هم‌زمان با سراسر کشور از دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ خبر داد.

طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان در شهرستان عسلویه آغاز شد
طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان 29-18 سال در شهرستان عسلویه آغاز شد.

اجرایی شدن طرح پرسشگری و بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان کنگان
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: طرح پژوهشی بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان کنگان اجراشده است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خبر داد: اجرای طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان در سطح شهرستان بوشهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اجرای طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان در سطح شهرستان بوشهر خبر داد.

اجرایی شدن طرح پرسشگری و بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان عسلویه
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: طرح پژوهشی بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان عسلویه آغاز شد.

طرح پرسشگری و خون‌گیری عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر آغاز خواهد شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: طرح پرسشگری و خون‌گیری عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان دیلم از یکم اردیبهشت‌ماه رأس ساعت 8 صبح آغاز خواهد شد.