عشایر

با حضور قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و معاون بهداشتی؛ ارائه خدمات رایگان بهداشتی درمانی به اهالی و عشایر روستای حناشور شهرستان دشتی
با حضور قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و معاون بهداشتی، خدمات رایگان بهداشتی درمانی به اهالی و عشایر روستای حناشور شهرستان دشتی ارائه شد.

طرح تغذیه سالم زنان روستایی و عشایر در دشتستان آغاز شد
طرح برنامه بهبود تغذیه سالم با هدف اصلاح الگوی غذایی خانوارهای روستایی و عشایری با اولویت زنان روستایی و عشایر در دشتستان آغاز شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان خبر داد: انجام مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به عشایر شهرستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: مراقبت‌های بهداشتی و درمانی برای تمامی جمعیت عشایری ساکن در تنگستان انجام می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت دیر: بهره‌مندی عشایر دیّر از خدمات طرح تحول سلامت
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: عشایر شهرستان دیّر از خدمات طرح تحول سلامت بهره‌مند بوده و خدمت‎رسانی به این قشر محروم امری لازم و وظیفه خدمتی ما است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: خدمات بهداشتی درمانی به عشایر تحت پوشش شهرستان دیلم ارائه می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: خدمات بهداشتی درمانی به عشایر تحت پوشش شهرستان دیلم ارائه می‌شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خبر داد؛ ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به عشایر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، از ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به عشایر ۱۲ منطقه عشایر نشین دشتستان توسط ۱۲ تیم سلامت خبر داد.

برگزاری نشست هم‌اندیشی سازمان‌های مردم‌نهاد با سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه
نشست هم‌اندیشی اعضاء سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالین اجتماعی شهرستان گناوه با سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) این شهر برگزار شد.

ارايه خدمات دندانپزشکي به مناطق محروم و عشایر نشین شهرستان تنگستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان از ارایه خدمات دندانپزشکي به مناطق محروم و عشایر نشین شهرستان تنگستان خبر داد.

ارایه خدمات نوین بهداشتی به عشایر شهرستان دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارایه خدمات نوین بهداشتی به عشایر منطقه شبانکاره این شهرستان خبر داد.

سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان دير: طبیعت زندگی عشایری مانع از ارایه خدمات بهداشتی به آنان نیست/ بهره‌مندی عشایر دیر از خدمات بهداشت و درمان
سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان دير گفت: طبیعت زندگی عشایری مانع از ارائه خدمات بهداشتی درمانی مطلوب به جامعه عشایری نیست و آنان از خدمات بهداشتی و درمانی بهره‌مند هستند.

ارایه خدمات بهداشتی به 12 منطقه عشایر نشین شهرستان دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارایه خدمات بهداشتی به 12 منطقه عشایر نشین شهرستان دشتستان توسط 12 تیم سلامت خبر داد.

ارایه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر منطقه دیلم
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم از ارایه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر تحت پوشش شهرستان دیلم خبر داد.

در راستای تحقق اهداف سند سلامت؛ کمیته مشارکت‌های مردمی شهرستان گناوه تشکیل جلسه داد
در راستای تحقق اهداف سند سلامت کمیته مشارکت‌های مردمی نظام‌نامه سلامت شهرستان گناوه تشکیل جلسه داد.

رییس شبکه بهداشت تنگستان خبر داد: خدمات بهداشتی درمانی به عشایر در تنگستان با اعزام تیم‌های پزشکی ارایه می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان از ارایه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر تحت پوشش این شهرستان خبر داد.

رییس شبکه بهداشت جم خبر داد؛ خدمات رایگان سلامت به عشایر شهرستان جم ارایه شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: به ۴۴ خانوار عشایری شهرستان جم متشکل از ۱۵۲ نفر خدمات بهداشتی درمانی رایگان ارائه شد.

سرپرست شبکه بهداشت دیلم: واکسیناسیون کودکان زیر ۵ سال عشایر در شهرستان دیلم اجرا شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: واکسیناسیون کودکان زیر ۵ سال عشایر در شهرستان دیلم اجرا شد.

همزمان با ورود و استقرار عشایر؛ طرح ارایه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به عشایر در بوشهر اجرا شد
همزمان با ورود و استقرار عشایر در مناطق عشایری حوزه شهرستان بوشهر، ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به‌صورت رایگان اجرا شد.

ارتقای سطح خدمات و مراقبت‌های بهداشتی در مناطق عشایر نشین از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عشایر یکی از سرمایه‌های ملی و کهن ایران هستند و ارتقای سطح خدمات و مراقبت‌های بهداشتی در مناطق عشایر نشین از اولویت‌های کاری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.

ارایه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر دیلم با اعزام تیم‌های پزشکی

اجرای طرح وارنیش فلوراید در مناطق عشایری شهرستان دشتی
خدمات دندانپزشکی در قالب طرح وارنیش فلوراید به دانش آموزان مناطق عشایری درشهرستان دشتی اجرا شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم خبر داد خدمات بهداشتی ودرمانی به عشایر منطقه دیلم ارایه می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: تیم‌های سیار بهداشتی متشکل از پزشک، ماما، دارویار، بهورز،کاردان بیماری‌ها، بهداشت خانواده و بهداشت محیط با مراجعه به مناطق عشایر نشین خدمات بهداشتی و درمانی را ارایه می دهند.