عفاف.و.حجاب

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان: نقش حجاب و عفاف در عظمت زن موردتوجه تمام جوامع بشری است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نقش حجاب و عفاف در عظمت زن موردتوجه تمام جوامع بشری است.

28 تير 1396
بانوان نمونه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در حوزه حجاب و عفاف تجلیل شدند
به مناسبت هفته حجاب و عفاف بانوان نمونه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در حوزه حجاب و عفاف تجلیل شدند.

24 تير 1396
همزمان با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب؛ فعالان قرآنی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تجلیل شدند
همزمان با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، مراسم تقدیر و تجلیل از فعالان حوزه قرآن و عترت در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد.

29 تير 1395
عفاف و حجاب سلامت روحی زنان در خانواده و جامعه را تضمین می‌کند
مسئول امور بانوان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: عفاف و حجاب نقش مهمی در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی دارد و سلامت روحی زنان در خانواده و جامعه را تضمین می‌کند.

26 تير 1395
مسئول امور بانوان شبکه بهداشت دیر: برگزاری دوره آموزشی احکام عفاف و حجاب دیر
مسئول امور بانوان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از برگزاری دوره آموزشی احکام ویژه بانوان به مناسبت هفته عفاف و حجاب در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر خبر داد.

23 تير 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: مردم خواستار ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: مردم خواستار ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برای حاکم شدن آرامش در جامعه هستند.