علی‌اکبر.سلیمی‌فر

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تشکیل کانون سلامت محله گامی اساسی در اجتماعی کردن سلامت است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تشکیل کانون سلامت محله گامی اساسی در اجتماعی کردن سلامت است.

محصولات آرایشی غیرقابل‌مصرف در شهر برازجان و آبپخش جمع‌آوری شد
کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: درگشت مشترک نهادهای نظارتی شهرستان دشتستان از تعدادی فروشگاه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی سطح شهر برازجان و آبپخش محصولات آرایشی غیرقابل‌مصرف جمع‌آوری شد.

کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بهداشت یخ در مراحل تولید، نگهداری، جابجایی و عرضه رعایت شود
کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با فرارسیدن فصول گرم یخ و آب یخ بیشتر مورداستفاده عموم قرار می‌گیرد بنابراین باید بهداشت یخ در مراحل تولید، نگهداری، جابجایی و عرضه رعایت شود.

دوره آموزشی اصلاح الگوی مصرف غذایی در دشتستان برگزار شد
دوره آموزشی اصلاح الگوی مصرف ویژه مدیران، کارکنان و رابطین بهداشت مدارس در بخش‌های آبپخش، سعدآباد و شبانکاره شهرستان دشتستان برگزار شد.

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی دشتستان: کارگاه‌های غیربهداشتی در دشتستان تعطیل می‌شوند/ پلمپ یک کارگاه‌ بسته‌بندی خرما در شهر برازجان
مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشت شهرستان دشتستان گفت: کارگاه‌های فاقد مجوزهای بهداشتی در دشتستان تعطیل می‌شوند.

رعایت اصول ایمنی در مواد غذایی و بهداشتی ضامن ارتقای سلامت جامعه است
کارشناس مسئول واحد مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: رعایت اصول ایمنی در مواد غذایی و بهداشتی ضامن ارتقای سلامت جامعه است.