فعالین.اجتماعی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: فعالین اجتماعی می‌توانند در فرهنگ‌سازی و آموزش مردم نقش مؤثری ایفا کنند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فعالین اجتماعی به‌عنوان سفیران سلامت می‌توانند در فرهنگ‌سازی و آموزش مردم در تمامی حوزه‌ها به توسعه شهری کمک کنند.

هم اندیشی فعالین اجتماعی شهرستان گناوه با رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر
نشست هم اندیشی فعالین اجتماعی گناوه و رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با موضوع بررسی وضعیت بهداشتی و درمانی برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جمع فعالین اجتماعی: مهم‌ترین موضوع مطالبه گری فعالین اجتماعی باید پیوست سلامت استان باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در جمع فعالین اجتماعی شهر بوشهر گفت: اگر یک موضوع برای مطالبه گری در میان مردم و فعالین اجتماعی مطرح باشد آن موضوع پیوست سلامت صنایع استان بوشهر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: امسال از تمامی شهرستان‌ها پذیرش دانشجو در رشته پزشکی و دندان‌پزشکی داشته‌ایم
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در سال جاری برای نخستین بار از تمامی شهرستان‌های استان پذیرش دانشجو در رشته‌های پزشکی و دندان‌پزشکی داشته‌ایم.