متخصص.طب.اورژانس

متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان: شهروندان خطر مسمومیت با منوکسیدکربن را جدی بگیرند
متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: با سرد شدن هوا و افزایش میزان استفاده از وسایل گرمایشی و گازسوز، خفگی با گاز منواکسید کربن و ایجاد مسمومیت در این ایام شایع می‌شود که باید شهروندان خطر مسمومیت با منوکسیدکربن را جدی بگیرند.

کارگاه آموزشی گزش مار و عقرب ویژه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت دشتستان برگزار شد
در راستای کنترل و درمان به‌موقع گزش‌های جانوران زهردار، شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی گزش ویژه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت کرد.

متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خطرات محیط کار در کمین سلامت مردان است
متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اینکه بیشتر مشاغل سخت و پر خطر توسط مردان انجام می‌شود به این دلیل آن‌ها بیشتر در معرض خطراتی مانند قطع عضو، بریدگی اعضا و سوختگی قرار دارند.