متخصص.عفونی

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ هرگز برای کاهش سوختگی از خمیردندان، یخ و سیب‌زمینی استفاده نکنید
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید از موادی چون یخ، سیب‌زمینی یا خمیردندان برای کاهش سوزش و التهاب محل سوختگی خودداری کرد.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اواخر شهریور تا اوایل مهر بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزاست
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اواخر شهریور تا اوایل مهرماه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا است.

یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های برنامه کنترل بیماری ایدز آموزش و اطلاع‌رسانی جامعه است
متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های برنامه کنترل بیماری ایدز آموزش و اطلاع‌رسانی جامعه می‌باشد.

جذب متخصص عفونی برای نخستین بار در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان، برای نخستین بار بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان موفق به جذب متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری شد.

متخصص بیمار‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خارش شدید سر نخستین نشانه وجود شپش است
متخصص طب عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خارش شدید سر نخستین نشانه وجود شپش بوده که به‌خصوص در نواحی نزدیک گوش و پشت سر بیشتر وجود دارد.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: با شروع فصل سرما، مراقب اسهال زمستانی باشید
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با شروع فصل سرما اسهال زمستانی شیوع پیدا می‌کند از این روز توصیه می‌شود افراد از خود در برابر این بیماری محافظت کنند.

متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه: اواخر شهریور تا اوایل پاییز بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفولانزا
متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه گفت: بهترین زمان ممکن برای تزریق واکسن آنفولانزا را اواخر شهریور تا اوایل پاییز است.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تب کریمه کنگو علایمی شبیه به سرماخوردگی و آنفلوانزا دارد
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تب کریمه کنگو علایمی شبیه به سرماخوردگی و آنفلوانزا دارد که با توجه به شیوع این بیماری افراد باید با مشاهده این علایم هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند.

متخصص عفونی بیمارستان امیرالمؤمنین و سوانح و سوختگی گناوه: به احترام آتش‌نشان‌ها چهارشنبه سوزی نکنیم
متخصص عفونی بیمارستان امیرالمؤمنین و سوانح و سوختگی گناوه گفت: امسال به احترام آتش‌نشان‌های ازدست‌داده، چهارشنبه سوزی نکنیم.

شپش شایع‌ترین آلودگی در مدارس است
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری شهرستان گناوه گفت: شپش شایع‌ترین آلودگی در سراسر دنیاست و این بیماری می‌تواند باعث افت تحصیلی دانش آموزان به علت بی‌خوابی ناشی از خارش شبانه شود.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از صد بیمار مبتلا به ایدز در استان بوشهر خدمات درمانی رایگان دریافت می‌کنند
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: خدمات درمانی رایگان به بیش از صد نفر از بیماران مبتلا به ویروس ایدز در استان بوشهر ارایه می‌شود