محمد.حسینی

فرماندار شهرستان جم: سالخوردگی جمعیت، از نشانه‌های افزایش امید به زندگی است
فرماندار شهرستان جم گفت: سالمندی و سالخوردگی جمعیت، یکی از نشانه‌های افزایش امید به زندگی در جامعه است.

فرماندار شهرستان جم خبر داد؛ نامگذاری یک خیابان در شهر جم به نام زنده یاد مدینه یارایی
فرماندار شهرستان جم در دیدار با خانواده زنده یاد مدینه یارایی گفت: در راستای ترویج فرهنگ اهدای عضو، یک خیابان در شهر جم به نام این عزیز نامگذاری خواهد شد.

فرماندار شهرستان جم: عدالت در درمان نماد موفقیت اجرای طرح تحول سلامت است
فرماندار شهرستان جم عنوان داشت: با اجرای طرح تحول سلامت، عدالت در درمان به خوبی محقق گردید و این نماد خوبی از موفقیت این طرح است.

فرماندار شهرستان جم: مقوله اجتماعی بودن سلامت، باید موردتوجه همگان قرار گیرد
فرماندار شهرستان جم گفت: مقوله اجتماعی بودن سلامت باید موردتوجه همگان قرار گیرد و در تأمین آن تلاش نمایند.

فرماندار شهرستان جم: اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به توسعه زیرساخت‌های بهداشتی شهرستان در طی یک سال اخیر
فرماندار شهرستان جم عنوان داشت: در طی یک سال اخیر بیش از ۵۰ میلیارد ریال به توسعه زیرساخت‌های بهداشتی شهرستان جم اختصاص داده‌شده است.

بهورزان شهرستان جم تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، به مناسبت گرامی داشت روز بهورز، طی مراسمی شاد و متنوع با حضور فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولین ادارات از بهورزان شهرستان جم تقدیر به عمل آمد.

فرماندار جم: همه ادارات و سازمان‌ها در تأمین سلامت مردم باید به تکلیف خود عمل کنند
فرماندار شهرستان جم گفت: همه ادارات و سازمان‌ها در تأمین سلامت مردم دارای تکلیف هستند و باید به تکلیف خود عمل کنند.

فرماندار شهرستان جم: وجود تعامل بین دستگاه‌های اجرایی، راهگشای بسیاری از مشکلات می‌باشد
فرماندار شهرستان جم عنوان داشت: وجود همکاری و تعامل بین دستگاه‌های اجرایی شهرستان، می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات موجود باشد.

بخش دیالیز بیمارستان توحید جم افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، بخش دیالیز بیمارستان توحید جم با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.

بازدید فرماندار شهرستان جم از پروژه‌های حوزه سلامت این شهرستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، فرماندار این شهرستان از پروژه‌های ساختمان اورژانس 115 شهری جم و ساختمان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بازدید کرد.

فرماندار شهرستان جم: مردم از اجرای طرح تحول نظام سلامت رضایت دارند
فرماندار شهرستان جم گفت: میزان رضایتی که از اجرای طرح تحول سلامت در شهرستان وجود دارد مطلوب و باعث خوشحالی مردم شده است.

سرپرست فرمانداری دشتی: ۳۵۰ میلیارد ریال به بخش سلامت دشتی اختصاص یافت
سرپرست فرمانداری دشتی گفت: از سال ۹۲ تاکنون بالغ‌بر ۳۵۰ میلیارد ریال به بخش بهداشت و درمان این شهرستان اختصاص‌یافته است.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی: اجرای مصوبات شورای سلامت از مطالبات جدی افکار عمومی است
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی گفت: اجرای مصوبات شورای سلامت از مطالبات جدی افکار عمومی است.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی: با موارد تهدیدکننده سلامت مردم برخورد قانونی صورت گیرد
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دشتی گفت: بااحساس مسوولیت و وسواس، با موارد تهدیدکننده سلامت مردم برخورد قانونی صورت گیرد.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتی: با تهدیدکنندگان سلامت مردم برخورد قانونی صورت گیرد
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی گفت: باید با تهدیدکنندگان سلامت مردم برخورد قانونی لازم صورت گیرد.