مراقبت‌های.بهداشتی

افزایش کیفیت مراقبت‌ها در دوران بارداری باعث کاهش مرگ کودکان زیر پنج سال می‌شود
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بالا رفتن کیفیت مراقبت‌های بهداشتی در دوران بارداری باعث کاهش مرگ‌ومیر نوزادان و کودکان زیر پنج سال می‌شود.

در راستای دسترسی با عدالت در سلامت؛ استقرار کامل مراقبت‌های بهداشتی اولیه از مأموریت‌های اساسی مراکز بهداشتی و درمانی است
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ایجاد دسترسی با فن‌آوری مناسب منطبق با عدالت در سلامت، استقرار کامل مراقبت‌های بهداشتی اولیه در سطح شهر و روستا از جمله مأموریت‌های اساسی مراکز بهداشتی و درمانی است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ارتقای بهداشت دهان و دندان مستلزم دسترسی آسان مردم به مراقبت‌های بهداشتی است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در نشست آغاز به کار کلاس‌های آموزشی مرکز خدمات دهان و دندان گفت: سلامت دهان و دندان از شاخه‌های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد و ارتقاي بهداشت دهان ودندان جامعه مستلزم دسترسي آسان مرد ...

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: خدمات و مراقبت‌های بهداشتی برای تمامی گروه‌های سنی، به‌صورت رایگان ارایه می‌شود
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: تمامی خدمات و مراقبت‌های بهداشتی، به‌صورت رایگان در خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت شهرستان جم برای تمامی گروه‌های سنی ارایه می‌شود.

ارتقای سطح خدمات و مراقبت‌های بهداشتی در مناطق عشایر نشین از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عشایر یکی از سرمایه‌های ملی و کهن ایران هستند و ارتقای سطح خدمات و مراقبت‌های بهداشتی در مناطق عشایر نشین از اولویت‌های کاری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.